Hvordan en digital klokke fungerer?

Grunnleggende

En klokke er i hovedsak en klokke, og alle klokker fungerer i utgangspunktet på samme måte. Det er en strømkilde, som i en klokke er et lite batteri. Det er en nøyaktig tid base og en måte å gire ned timebase. Dette er hjertet av uret og det som holder uret til riktig tid, timer, minutter og sekunder. Hvert ur har også en unik design og måte å vise tiden.

strøm~~POS=TRUNC Components

En digital klokke fungerer på samme måte som en mekanisk klokke, men i stedet for å bruke mekaniske arbeidet, den bruker strøm for å fungere. En digital klokke bruker elektronisk strømforsyning, vanligvis en liten runde, flate, klokke batteriet. Mens en mekanisk klokke tikker som det holder tid, bruker en digital klokke en elektronisk tidsbase. Dette er også kjent som den nøyaktige hastighet, og fortann mekanikk er referert til som telleren. Ansiktet til klokken er opplyst av enten en LED eller LCD.

Produserer tallene

Tellerne trenger en kjøretur for å vise tallene. Telleren bruker binære tall. Telleren skaper en null, en, to, tre, fire, fem, seks, sju, åtte og ni tallrekken. Den bruker da denne sekvensen for å vise tiden ved å blokkere ut deler av tallene, og dermed viser de riktige tallene i den mest nøyaktige rekkefølgen som leser den aktuelle tiden.