Hvordan eliminere Air Suspension

Hvordan eliminere Air Suspension


En luftfjæring kan gi bilen som cushy, komfortable kjøreegenskaper, men det kan også være smertefullt å reparere og erstatte. Når disse systemene svikter på grunn av alder og slitasje, erstatte kompressorene, kan linjer og luftfjærer legge opp til en stor regning. I mange tilfeller er det mer økonomisk å eliminere luftfjæring i bytte for en spiralfjær oppsett.

Bruksanvisning

1 Finn ut om bilens luftfjæring kan konverteres til stålfjærene. Konverteringer er kanskje ikke mulig på noen biler.

2 Kjøp en luftfjæring konvertering kit. Disse pakkene vil ha alle de nødvendige deler for ettermontering av en spiralfjær suspensjon i stedet for den eksisterende luftsuspensjonen.

3 Fjern bilens eksisterende luftfjæring. Koble fra batteriet og snu luftfjæring slå av, hvis montert. Hev bilen med et gulv jack eller garasje heis og demontere hjulene og deretter fjerne luftfjærer.

4 Installer sjokk og spiralfjærer. Du trenger kanskje en fjær kompressor for å passe fjærene inn i hjulbrønn. Monter spiralfjærer på akselen og installere noen annen nødvendig maskinvare. Koble og hetten av eller fjerne unødvendige linjer. Du kan også være lurt å fjerne luftkompressor, hvis du ønsker det. Senk bilen til bakken når du er ferdig.

5 Test konvertert suspensjon oppsett på en kort kjøretur. Den spiralfjærer vil være litt strengere enn luftfjærer, pluss at du vil miste luftfjæring laste utjevning evne.