Hvordan du enkelt installerer Motorsykkel Grips

En av de beste tingene om motorsykler er den enkle som deler kan byttes ut. Lei av sykkelen utseende? Ikke noe problem. En litt kunnskap og noen få minutter er alt som skal til for å bytte ut noen av de mer estetisk utstyr på sykkelen. Mange ryttere vet hvordan de skal håndtere minst små reparasjoner og grunnleggende sykkel vedlikehold. Putting arbeid i sykkelen din hjelper deg med å utvikle en bedre forståelse av din spesielle motorsykkelen og sparer penger på verksted. Start ut med de små tingene, som for eksempel Håndtak, som er blant de enkleste delene for å erstatte.

Bruksanvisning

1 Løsne og fjern bar slutter fra både håndterer sakte. Undersøk tråder for slitasje. Hvis de blir skadet, erstatt dem også.

2 Løft kanten av grepet på gasshåndtaket (vanligvis høyre håndtak) og spray et smøremiddel som WD-40 mellom grep og styret å løsne kontakten. Legg merke til plasseringen av den indre kanten av grepet.

3 Vri og brett grep før det glir av styret, være forsiktig med å endre plasseringen av gass. Gjenta på den gjenværende håndtaket.

4 Rent limrester og skitt fra styret med rubbing alkohol eller løsemidler. Tørk grundig med et håndkle.

5 Gjelder grep lim for hele håndtaket ved hjelp av forsiktighet for ikke å komme i kontakt med klebemidlet selv. Det kan være vanskelig å fjerne fra hud og klær.

6 Installer den nye Håndtak en om gangen ved sakte skyve grep på bar. Roterende grep som du bruker trykk er en effektiv metode, men ikke feiljustert gasshåndtaket.

7 Test gass ved å rulle den frem og la den sprette tilbake for å sikre at grepet er i en komfortabel posisjon og strupe fungerer riktig.

8 Rengjør overflødig grep lim fra styret med håndkle. Hvis limrester, våte en liten del av håndkle med isopropanol og gjelder for styret å fjerne limet.

9 Bytt baren ender og la noen timer for grep limet tørke.

Hint

  • Dine gamle motorsykkel grep kan også bli kuttet bort ved hjelp av en barberhøvel. Unngå å lage dype kutt som vil ripe styret.
  • Grip lim kan kjøpes på hvilken som helst motorsykkel verksted.