Hvordan Fest slepetauet

Hvordan Fest slepetauet


Hvis bilen din bryter ned på siden av veien, mesteparten av tiden en bergingsbil er det eneste alternativet. Men hvis det er for dyrt, eller du har en venn med et kjøretøy som kan hjelpe deg ut, er et slepetau annet alternativ som kan få deg ut av et bind. Selv om det ikke er like sikker som en bergingsbil, og det krever minst to sjåfører, kan dette likevel være et godt alternativ når du ikke har noe annet igjen som du kan gjøre.

Bruksanvisning

1 Krype under fronten av kjøretøyet som skal slepes, og bruk lommelykten for å finne en festepunkt på den fremre ende for å montere slepetauet. Vanligvis er foran crossmember en god monteringspunkt, som det er sentralt og har mye styrke, men se etter noe sterkt og solid at du kan pakke inn slepetauet rundt. Husk at det er behov for å ha en klar bane til slepet bilen, ellers spenningen på linjen kan skade bilen.

2 Pakk slepetauet rundt travers-eller annet festepunkt-og trekk enden av slepetauet gjennom løkken, danner en knute rundt festepunktet. Dette vil sikre at slepetauet ikke vil være i stand til å gå hvor som helst, og kan ikke koble fra tauet bilen.

3 Kjøre den andre enden av tauet i forhold til draget kjøretøyet. Bruk lommelykt, om nødvendig, for å bidra til å finne et annet område å montere tau. Vanligvis er dette den bakre støtfangeren på en lastebil eller kanskje en slepekrok.

4 Trekk enden av slepetauet gjennom hullet i enden, og danner en sirkel, og plassere kretsen over festepunktet. Hvis du ikke får plass til tau på den måten, vikle tauet rundt festepunktet, deretter knytte det i en knute for å holde det trygt.

5 Plasser en person i stry kjøretøy og en i tauet bilen, deretter begynne å kjøre sakte, bare for noen få fot. Pass på at slepetauet er sikkert og at det ikke sklir av under vekten av kjøretøy. Når du er positiv er det sikkert, starte sleping.