Hvordan du bytter lyddemper på en Chevy Silverado

Når eksosanlegget på Chevy Silverado begynner å ha problemer, kan du være i stand til å reparere det selv. For eksempel, hvis din skjerf har utviklet hull og må erstattes, kan du gjøre dette reparasjon med relativ letthet. Nye lyddempere for Silverado varierer i pris avhengig av merke og modell av bilen, og du kan vanligvis erstatte den i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du trenger en ny lyddemper på Silverado ved å se under bilen bakover for å se om det er hull i eksospotte eller eksosanlegget har falt av. Eller kanskje du har funnet ut det er behov for en ny lyddemper fordi den kjører høyt eller lage skuddlyder.

2 Kjøpe en lyddemper laget av aluminisert stål med en 3 tommers sentrum innløp og utløp 5 offset-tommers med 10-tommers med 13-tommers tilfelle. Sørg for å kjøpe skjerf som tilsvarer modellen og modellen året av Silverado.

3 Plassere en gammel teppe eller et stort stykke papp på bakken under den bakre del av Silverado. Dette vil tillate deg å erstatte lyddemperen komfortabelt uten liggende på bakken. Man kan også velge å sette på baksiden av lastebilen opp på bukker for en enklere reparasjon i tilfelle rørene er veldig lang.

4 Fjerne den gamle eksosanlegget. Løsne eventuelle bolter rundt lyddemperen og ta lyddemperen av. Hvis lyddemperen er sveiset på stedet for holdt av klemmene, kan du være i stand til å bryte hvis gratis ved hjelp av en slegge. Alternativt kan du bruke en baufil å klippe det fri.

5 Installer den nye lyddemperen på Chevy Silverado. Linje det rett opp med klemmene og stram boltene for å holde den på plass. Boltene bør ikke være for stramt du vil lyddemperen å bevege seg litt for å unngå skader som lastebil trekk.

6 Start motoren og kontroller lyddemperen for eventuelle lekkasjer eller høye lyder. Hvis det er lekkasjer eller høye lyder, må du kanskje justere klemmer eller strammer boltene på klemmer.

Hint

  • Skriv ned kjørelengde og den datoen du byttet skjerf. Oppbevar denne informasjonen sammen med skjerf garanti.
  • Kast den gamle skjerf riktig ved å bryte det ned i små deler eller kutte den fra hverandre med en baufil. Sett små deler i en søppelsekk.