Hvordan du skal få Applications tilbake på min Blackberry Curve

January 22 by admin

Hvordan du skal få Applications tilbake på min Blackberry Curve


Blackberry Curve tillater brukere å skjule programikoner på startskjermen. Når skjult, er ikonet utilgjengelig slik at programmet ikke kjører. For å få programmene tilbake på Blackberry Curve når ikonene har vært skjult på enheten, må du utføre en "Show All" kommandoen på startskjermen. The Show All kommandoen vil vise alle skjulte ikoner og gjøre alle programmer som er installert på Blackberry tilgjengelig igjen.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meny" -knappen for å vise hele Hjem-skjermen på Blackberry Curve. Menytasten er nøkkelen til rett til venstre for styrekulen eller styreflaten.

2 Bla til et ikon på Hjem-skjermen ved hjelp av styrekulen eller styreflaten.

3 Trykk på "Meny" -tasten igjen.

4 Rull til "Vis alle", og trykk på styrekulen eller styreflaten. Alle ikoner er vist, og er tilgjengelig, på startskjermen.


Related Posts


Hvordan sette opp en ringetone Tilbakering på Min Blackberry Pearl

Hvordan sette opp en ringetone Tilbakering på Min Blackberry Pearl

Du kan sette opp en ringetone ring tilbake på Blackberry Pearl gjennom "Meny" -tasten. Denne funksjonen vil stille opp en tilpasset ringetone for kontakten du ønsker. Med denne kan du enkelt skille mellom kontaktene som ringer deg at du vet, og
Hvordan få tilbakering til min Blackberry Curve

Hvordan få tilbakering til min Blackberry Curve

Tilbakeringingssignal toner tilby et alternativ til den gammeldagse lyden av ringetonen du hører når du ringer noen. Når du eier en Blackberry Curve fra mobiltelefon tjenesteleverandøren Verizon du kan få tilbakering og sette dem slik at alle som rin
Hvordan jeg logge seg på internett på min Blackberry Curve 8330?

Hvordan jeg logge seg på internett på min Blackberry Curve 8330?

Blackberry Curve 8330 tilbyr mange funksjoner for å hjelpe deg med å håndtere livet og få tilgang til viktig informasjon til enhver tid. En av de nyttige funksjonene er muligheten til å få tilgang til Internett hvor som helst du har en telefon signal
Hvordan kan jeg få meldinger tilbake fra min Blackberry?

Hvordan kan jeg få meldinger tilbake fra min Blackberry?

Blackberry er stor for organisering av meldinger og media. Selv om Blackberry viser bare de siste meldingene på enheten, kan du få meldinger tilbake som ikke viser, selv de som nylig har blitt slettet, ved å bruke "Søk" funksjonen på enheten. Nå
Hvordan å få e-post til å fungere på min Blackberry Curve 8300

Hvordan å få e-post til å fungere på min Blackberry Curve 8300

Du kan sette opp din personlige eller Blackberry Enterprise Server e-postkonto på Blackberry Curve 8300. Hvis du bruker Outlook Web Access, kan du sette opp e-post gjennom Blackberry Internet Service nettsted ved hjelp av en datamaskin. Webadressen f
Hvordan koble My Bluetooth Headset opp til min Blackberry Curve

Hvordan koble My Bluetooth Headset opp til min Blackberry Curve

Blackberry populære Curve serien av smarttelefoner har flere forskjellige modeller, hver kompatibel med ulike teleoperatører. Uansett modell av Curve du eier, det støtter Bluetooth-teknologi. Bluetooth gir deg muligheten til å koble til et headset ut
Hvordan kan jeg sende en fil til min Blackberry Curve fra min Mac?

Hvordan kan jeg sende en fil til min Blackberry Curve fra min Mac?

Blackberry er en populær smarttelefon som gjør det mulig å organisere data og filer. Slik sender du en fil til Blackberry Curve fra din Mac, kan du alltid e-filen til en e-postkonto kan du sjekke på Blackberry. Men det er en mye mer effektiv måte å s
Hvordan videresender Min Blackberry Curve til en annen telefon?

Hvordan videresender Min Blackberry Curve til en annen telefon?

Blackberry Curve byr på et vell av funksjoner for telefonen, meldinger og Alternativer for Internett. Den viderekobling funksjonen sikrer at til tross for din Blackberry tilgjengelighet, kan du velge å ha samtaler rettet til et annet nummer. Dette ka
Hvordan sette opp BIS e-post på din Blackberry Curve

Hvordan sette opp BIS e-post på din Blackberry Curve

Hvis du har en Blackberry Curve og du ønsker å sette den opp til å motta din personlige e-post, vil du trenger for å lage og sette opp en BIS (Blackberry Internet Service) konto for å oppnå dette. BIS konto er den grunnleggende Blackberry Internet Se
Hvordan kan jeg gjøre til mine Blackberry Curve 8900 spille YouTube-videoer trenger raskere?

Hvordan kan jeg gjøre til mine Blackberry Curve 8900 spille YouTube-videoer trenger raskere?

På anledning trådløst internett tilbys for Blackberry-telefoner kan være mangelfull og langsom eller ut av telefonens rekkevidde. Å kjøre YouTube-videoer så fort som mulig du trenger en god forbindelse til Internett. En av fordelene med Blackberry Cu
Hvordan sette opp e-post på min Blackberry Curve

Hvordan sette opp e-post på min Blackberry Curve

e-postprogrammet Blackberry Curve smarttelefonen lar sine brukere å administrere opptil 10 e-postkontoer fra enheten. Etter den innledende konfigureringen av e-post direkte fra enheten, kan du sende og motta e-postmeldinger som du normalt ville gjort