Hvordan du bytter frontlys på en 2009 Kawasaki ZX1400

Fra 2011 ZX-14 er Kawasaki største sport-touring motorsykkel og har en 1352 cc firesylindret motor som kan drive motorsykkelen til hastigheter nær 186 mil per time. En del av motorsykkelen høyhastighets evne ligger i dens aerodynamisk kåpe og integrert frontlys. Selv om frontlys er pærene er enkle å skifte ved å nå mellom øvre kåpe og styret, erstatte en krasjet ZX-14 er frontlys forsamlingen krever fjerning av sikringsanlegg kledningspanel. Bare noen få verktøy er nødvendig for å fjerne og installere frontlys, men regner med å bruke minst to timer på jobben.

Bruksanvisning

1 Skru den nedre kåpe haken panel bolter, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Senke haken panelet bort fra de nedre kledningsplater. Skru den nedre kåpe panel bolter, med en 4 mm unbrakonøkkel, trekk nedre kledningsplater bort fra motorsykkelen.

2 Fjern boltene fra finned kåpen dekker på begge sider av motorsykkel, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk kåpen dekker bort fra midten kledningspanel. Skru de midterste fairing paneler bolter, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk midten fairing paneler bort fra motorsykkelen, og trekk front turn-signalkontakter.

3 Skru ut frontruten bolter fra utsiden av den øvre kåpe, ved hjelp av en 3 mm unbrakonøkkel. Ta tak i øvre kant av frontruten med begge hender, og trekk frontruten bort fra øvre kåpen og mot baksiden av motorsykkelen. Trekk ut Vehicle Down sensorkontakt, som ligger innenfor den øvre kåpen under frontruten monteringspunkt punkt.

4 Skru de øvre kåpe brakett bolter, plassert over frontlys forsamlingen, fra begge sider av øvre kåpe med en 4 mm unbrakonøkkel. Skru festeboltene fra braketten under den V-formede frontruten monteringspunkt, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Ta tak i sidene på øvre kåpen, og trekk den mot fronten av motorsykkelen til kåpen er fri fra rammen montert kåpe opphold. Trekk pæren kontakter fra baksiden av frontlys forsamlingen.

5 Skru alle fem skruene som fester frontlys forsamlingen til innersiden av den øvre kåpe, med en stjerneskrutrekker. Trekk frontlys forsamlingen vekk fra den øvre kåpen for hånd.

6 Monter den nye frontlys på den øvre kåpen og skru frontlys festeskruene på plass med en stjerneskrutrekker. Hold den øvre kåpen mot rammemontert kåpe opphold, så skru den kåpen festeboltene inn i braketten over kåpen sin V-formede frontruten festepunkt, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Plugg i bilen ned sensor og frontlys pære stikkontakter.

7 Skyv rillet tungen ved bunnen av frontruten inn i den øvre kledningen V-formede frontruten monteringspunkt. Skru frontruten monteringsbolter på plass langs begge sider av den øvre kåpe, ved hjelp av en 3 mm unbrakonøkkel.

8 Plugg i frontBlink kontakter og montere midt kledningsplater, både fairing deksler og de nedre kledningsplater på motorsykkel, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Løfte haken panelet på plass på bunnen av de nedre kledningsplater. Skru haken panel boltene på plass, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel.