Sony RM V310A Instruksjoner

Sony RM-V310A fjernkontroll er en universell fjernkontroll som er designet for å være enkel å bruke for alle dine hjemmekino behov. Med fjern kommer et ark som viser mulige koder for de forskjellige typer av komponenter som er tilgjengelige. Fjernkontrollen har også muligheten til å programmere seg selv hvis du ikke har tilgang til kodene. Programmere fjern med enten alternativet gir deg kontroll som du trenger i løpet av alle underholdnings komponenter i ditt hjem.

Bruksanvisning

Med kodenumre

1 Finn riktig kodenummer for den komponenten som må programmeres inn i fjernkontrollen. Se i arket som fulgte med fjernkontrollen eller Resources. Kodene er brutt ned til komponenttypene og deretter merke.

2 Trykk og hold "Set" og "Meny" på fjernkontrollen i to sekunder, og slipp.

3 Trykk komponenten knappen som sammenfaller med den komponenten du forsøker å styre med fjernkontrollen.

4 Tast inn koden nummeret i fjernkontrollen og trykk "Enter" for å fullføre programmering. Trykk på "Power" for å være sikker på komponent verk; om komponenten ikke svarer, følger du trinn 2 og 3 med neste nummer tilgjengelig for komponenten.

Uten kodenumre

5 Trykk og hold på "Set" og "Meny" knappene i to sekunder, og slipp.

6 Trykk komponenten knappen for den type komponent som du trenger for å programmere inn fjernkontrollen.

7 Trykk på "CH +" eller "CH-" knappene på fjernkontrollen, og trykk deretter på "Strøm". Hvis du programmerer en TV eller DVD hjemmekino, bør systemet slås av. Hvis du programmerer andre enheter, bør det slås på.

8 Trykk "Enter" for å godta gjeldende programmering for enheten.