Hvordan dekode jeg en Dodge Mega Cab VIN nummer?

Hvordan dekode jeg en Dodge Mega Cab VIN nummer?


VIN, eller kjøretøy identifikasjonsnummer, på en Dodge Mega Cab lastebil ligger i ett av tre steder: under frontruten på førersiden, stemplet til en plate på førersiden dør søyle eller på Certificate of Tittel og registrering. VIN inneholder 17 tegn, som hver enten definerer spesifikke funksjoner i Dodge lastebil eller gir en unik identifikator. De Vins om Dodge lastebiler i samsvar med de standarder definert av International Organization for Standardization (ISO).

Bruksanvisning

1 Bekreft at Verdens Produsent Identification (WMI) nummer - de tre første bokstavene i VIN - er enten 1B7 eller 1D7. Dersom trucken ble produsert før 2002, vil det ha bokstaven B i andre posisjon. Hvis produsert etter 2002, vil det ha bokstaven D i andre posisjon. Tallet 1 indikerer at kjøretøyet ble bygget og fremst i USA, mens det 7 i den tredje stilling er tilordnet alle lastebiler.

2 Identifisere tegn i fjerde posisjon, som definerer totalvekt (GVWR) og setet. Tegnet i fjerde posisjon kan variere avhengig av modell av Mega Cab lastebil og hvorvidt den har kollisjonsputer. For eksempel vil en Mega Cab med en GVWR mellom 8000 og 9000 pounds, aktive sikkerhetsbelter og kollisjonsputer foran betegnes med bokstaven L.

3 Finne femte tegn i VIN, som definerer linjen. Dodge Mega Cab er et medlem av Heavy Duty Pickup linje, som har to familier (DH og D1). I DH familien, vil et 4 x 2 pickup har bokstaven R og en 4 x 4 pickup vil ha bokstaven S. I D1-familien, har en 4 x 2 pickup bokstaven L og en 4 x 4 pickup har bokstaven X.

4 Finner den sjette karakteren av VIN, som definerer serien. For Mega førerhus, er følgende tall som brukes til å definere serie

1 = 1500

2 = 2500

3 = 3500 Mindre DRW

4 = 3500 DRW

5 = 4000 DWR

6 = 4500 DWR

7 = 5500 DWR

5 Finn den syvende tegnet i VIN, som definerer kroppen stil og bør være bokstaven "H" for Mega Cab.

6 Finn den åttende VIN karakter, som definerer bilens motor. For eksempel er en 6,7-liters, sekssylindret dieselmotor avgrenset av bokstaven L, mens en 6,1-liters, åttesylindret ikke-turbomotor er definert av bokstaven W.

7 Hopp niende sifferet i VIN, som er kontrollsiffer benyttes av Department of Transportation å validere VIN nøyaktighet.

8 Finn det 10. sifferet i VIN, som er på linje med året av kjøretøyet. Tallet 6 representerer en 2006 kjøretøy og øker derfra, gjennom 2009. Sekvensen beveger seg deretter til bokstaver og begynner med bokstaven A for 2010.

9 Finn VIN 11. sifret, som definerer monteringsfabrikk. Hvis brevet er G, ble det produsert ved Saltillo lastebil monteringsfabrikk. Hvis brevet er S, ble det produsert ved Warren lastebil monteringsfabrikk.

10 Les de endelige tallene i VIN, som representerer sekvensnummeret som er tildelt Mega Cab når den er produsert og er unik for hvert kjøretøy.