Hvordan bruke en Handycam som en USB Webcam

Hvordan bruke en Handycam som en USB Webcam


En Handycam er en Sony håndholdt digitalt kamera som vanligvis brukes til å spille inn videoer av hendelser som du ønsker å huske. Den Handycam kan også brukes som et webkamera for å gjøre videosamtaler med venner eller familiemedlemmer. På denne måten kan du se og høre fra dine kjære selv når du er tusenvis av miles unna.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer driverprogramvaren (se Ressurser). Dobbeltklikk på den for å starte den opp. Programmet vil spørre hvor du ønsker å dekomprimere den. Klikk "Reference" og velg Desktop. Klikk på "OK" -knappen for å fortsette.

2 Slå på USB-streaming modus på Handycam ved å gå til "Main Menu" og velge "USB-streaming modus."

3 Koble Handycam til USB-porten på datamaskinen. Den "Found new hardware" veiviseren vises. Velg "Finn og installer driverprogramvaren (anbefales)." En advarsel vises som sier "Windows kan ikke verifisere utgiveren av denne driverprogramvaren." Ignorer denne og klikk på "Installer denne driverprogramvaren allikevel." programvare driverinstallasjonen starter.

4 Gå til "Computer" eller "Min datamaskin" (hvis du bruker Windows XP). Velg "Flyttbar Devices" og finn ditt Handycam oppført der. For å få det til å fungere som et webkamera, dobbeltklikker du på ikonet; det vil få opp et vindu med en video feed av hva kameraet ser.

5 Åpne opp din chat-programvare, som for eksempel Skype, Yahoo Messenger eller ICQ (se Ressurser) og gå til "Verktøy", "Alternativer", "Video Settings" og velg din Handycam som kameraet. Nå når du starter en videochat, vil den bruke Handycam for strømmen.