Hva er besatt Vinterdekk?

Å miste trekkraft på isete veier er en ekstremt farlig situasjon. I enkelte områder kan kjettinger eller piggdekk trekkraft dekkene være nødvendig under ekstreme værforhold.

Egenskaper

Piggdekk har små metall innlegg innebygd i treads av dekkene, og gir gripeevnen, eller trekkraft. Disse stenderne stikke litt utenfor overflaten av dekkene, grave i snø, is og slam på veien, hindrer hjulene fra å spinne på glatt eller frosne overflater.

typer

Vinterdekk varierer i størrelse fra 14 til 20 inches, med fleksible løpebaner som hindrer oppbygging av snø og is på dekkene.

betraktninger

Piggdekk vinterdekk er ikke for normale kjøreforhold, og er potensielt skadelig for overflaten av veier og motorveier. De bør nesten alltid fjernes før våren kommer.

Advarsel

Bestemte datoer er ofte bestemt av lokale myndigheter for obligatorisk fjerning av piggdekk eller vinterdekk, og fjerning er pålagt ved lov i de fleste stater.

Lagring

Vinterdekk bør oppbevares på et kjølig og tørt sted, for eksempel en garasje eller lagring skur. De bør være stablet på sine sider ikke mer enn 4 fot høy for å beskytte resten av dekkene på sin felg.