Hvordan bruke din Infrarød port i telefonen

Hvordan bruke din Infrarød port i telefonen


Infrarød (IR) teknologi i mobiltelefoner og bærbare datamaskiner forut Bluetooth som den foretrukne metoden for trådløs overføring av data mellom to enheter. Telefoner utstyrt med infrarøde portene kan samhandle med bærbare datamaskiner og lignende IR-utstyrte enheter avhengig av telefonen applikasjoner tilgjengelig for hver enkelt telefonmodell. Generelt er IR-portene på telefoner som brukes til å formidle informasjon som kontakter, filer eller internett pakker mellom telefonen og målenheten.

Bruksanvisning

Bruke den infrarøde porten

1 Slå på den infrarøde porten på mobiltelefonen ved å navigere alternativmenyen og velge riktig ikon. Den infrarøde porten alternativene er vanligvis plassert i "verktøy" eller "innstillinger" menyer på de fleste telefoner.

2 Aktiver den infrarøde porten på målenheten. Målenheten kan være en annen mobiltelefon, en bærbar PC eller en annen enhet som støttes. Device støtte vil variere i henhold til telefonen merke og modell, samt noen spesielle programmer som kan installeres. Aktiveringsprosessen vil også variere avhengig av hvilken type enhet er valgt.

3 Plasser telefonen ved siden av destinasjonen enheten med de infrarøde portene på hver enhet mot hverandre. Infrarød tilkobling stole på en "fri sikt" connection, så holder enhetene tett og rommet mellom dem klart vil forbedre signalkvaliteten.

4 Følg instruksjonene på skjermen vises av hver enhet for å etablere en forbindelse.

5 Velg filene du ønsker å overføre og trykk "Send" på enheten der originalen er lagret. Velg for eksempel en videofil fra telefonens media mappen og trykk enhetens "Option" -tasten for å få opp menyen og velg "Send" og / eller "Send bruker infrarød port."

Andre alternativer som "Bruk som modem" kan være tilgjengelige, avhengig av modeller av enhetene i bruk. Hvis du overfører filer var ikke grunnen for å opprette forbindelsen, bare å velge riktig alternativ.

Hint

  • Infrarød tilkoblinger fra telefoner er vanligvis begrenset til en maksimal avstand på ca 18 inches og krever en direkte, fri siktlinje med målenheten.
  • Infrarød teknologi er svært foreldet. Den langsomme, tungvinte natur forbindelsen og den begrensede maksimal avstand gjør det et dårlig valg for dataoverføring i forhold til de andre alternativene som er tilgjengelige i dag. Eksistensen av denne type port er langsomt blir faset ut og de fleste nyere modeller av telefonen ikke har en IR-port.