Hvordan laste ned ringetoner til en Verizon Blackberry

Hvordan laste ned ringetoner til en Verizon Blackberry


Ringetoner er en uttrykksform, og hvis du har en Blackberry du kanskje en ringetone du velger å erstatte kjedelig, standard ringetone. Laste ned ringetoner til Verizon Blackberry er lett nok til at noen nybegynner kan gjøre det. Lær hvordan og nyte favorittlåtene dine når du får et anrop.

Bruksanvisning

1 Gå til Crackberry.com og klikk på "Ringetoner" -kategorien. Velg en ringetone som du ønsker for din Verizon Blackberry ved å klikke på tittelen.

2 Klikk på linken der det står "E-post Ringtone." Skriv inn e-postadressen som er tilknyttet Verizon Blackberry og sende det.

3 Klikk på linken i e-posten du mottar på din Verizon Blackberry. Kopiere og lime inn lenken i nettleseren på mobilen hvis du ikke klarer å klikke på linken direkte fra e-post.

4 Velg "Lagre" når du blir bedt "Åpne eller Lagre" filen i nettleseren på mobilen. Plasser filen i "Ringetoner mappe" når du blir spurt hvor du vil lagre filen.

5 Gå tilbake til startskjermen når enheten forteller deg at nedlastingen er fullført.

6 Velg "Profiler" fra startskjermen og bla ned til "Advanced". Marker profilen du vil knytte dette ringetone med, velg "Edit" fra menytasten. Rull ned til "Telefon" og velg enten "Ut av hylster" eller "I Holster", avhengig av hvilken du ønsker.

7 Velg "Tune" og finn sangen du nettopp lastet ned og klikk på den når den er merket. Vent til telefonen for å ringe og nyte din nye ringetone.