Hvordan bruke Camaro Wheels på en S10 4X4

Hvordan bruke Camaro Wheels på en S10 4X4


Chevrolet, som mange produsenter bruker ofte utskiftbare deler for å spare penger på produksjonskostnadene. Hvis hver bil som rullet av samlebåndet brukes ulike deler, ville biler koster langt mer enn de gjør i dag. Chevrolet benytter utskiftbare deler som arbeider innenfor lastebil, bil og sportsbil familier. En utskiftbare delen er hjulnavene for bakhjulsdrevne biler. Unntatt tunge lastebiler, Chevrolet bruker vanligvis 5 x 4,75 tommer boltmønstre i de bakre hjulstrekk biler de produserer. Som et resultat, kan de lager hjul som passer på den Camaro brukes til noe S10 lastebil også.

Bruksanvisning

1 Jekke opp bilen og ta av hjulet og dekk. Måle den totale høyden av hjulet, som pickup hjul er litt mindre enn hjulene som brukes på en Camaro.

2 Montere dekk på Camaro hjul som vil gjøre hjul og dekk kombinasjon i samme høyde som de lager pickup hjul. Ellers vil lastebilens speedometer viser feil.

3 Monter Camaro hjul med nye dekk på pickup. Det er ikke nødvendig å justere for offset med mindre du bruker Super Sport hjul, som har en dypere backspacing. Lager og RS Camaro felger passer S10 uten adaptere.

Hint

  • Rengjør innsiden av hjulene før installasjon for å forbedre utseendet på bilen.