Hvordan å kutte ned en Dana 44 Axle for en Scout II

En Dana 44 er en type automotive aksel produsert av Dana Corporation og brukes av mange bilmerker. Dana 44 Axle for en Scout II er laget spesifikt for en Jeep. Disse akslene kan installeres på Jeep, men ofte de trenger å bli kuttet ned til å passe skikkelig. Hvis du har planer om å installere en Dana aksel for en Scout II, må du kanskje kutte det ned slik at det vil passe.

Bruksanvisning

1 Kjør et målebånd langs lengden av Scout II Dana 44 aksel. Det bør måle 58 inches i lengde. Dette betyr at det er den riktige aksel.

2 Legg deg ned på bakken nær fronten av Jeep og måle avstanden over forakselen. Det er her den nye Dana 44 aksel vil bli installert. Registrere målingen.

3 Kjør et målebånd langs den nye Dana 44 aksel og trekke en liten linje langs akselen med en svart markør på ønsket kutt plassering slik at det passer på Jeep.

4 Trykk på blad av en vinkelsliper opp til merket på akselen der du skal skjære. Ta på hansker og vernebriller for ekstra beskyttelse. Hold armen kommer ut av den siden av vinkelsliper med din dominerende hånd og tilbake med ikke-dominant hånd.

5 Snu bryteren for å slå på vinkelsliper og trykk den godt inn i metallet. Skjær forsiktig langs svart merke. Trykk ned på jeksel så den ikke beveger seg til høyre eller venstre når du klipper og videre til arb har blitt kuttet i to.