Slik konverterer RCA Plugger

RCA-plugger brukes på en rekke audio og video kabler og er billig og robust. I å koble ulike deler av lyd eller video utstyr, kan det være nødvendig å konvertere RCA-plugger på en kabel til en annen type tilkobling for å dekke behovene til utstyret du arbeider med. Dette kan vanligvis gjøres ganske raskt og enkelt hvis du har riktig type kabel eller adapter for RCA-kabler.

Bruksanvisning

1 Identifisere hvilken type jack du ønsker å koble RCA-plugger til. RCA-plugger brukes på kabler som frakter analoge lyd- eller videosignaler. 1/4-tommers stereoplugger stereoplugger mini-og er de vanligste typene jekker du ønsker å koble RCA-plugger til.

2 Slik konverterer RCA Plugger

Kjøp en kabel eller adapter som konverterer RCA-plugger på kabelen til riktig type plugg. Husk at en stereo RCA-kabel har to plugger mens en stereo mini-jack (som hodetelefonutgangen på en iPod, for eksempel) bare krever en plugg. Så kabel eller adapter du skal bruke vil ha to innganger for RCA-plugger, og en plugg for å koble til din del av utstyret. Se bildet for et eksempel på en vanlig adapter kabel.

3 Koble RCA-plugger til adapteren og koble til utstyret for å gjøre konverteringen.