Hvordan å gjøre en 1996 Tahoe Fuel Tank fjerning

Hvordan å gjøre en 1996 Tahoe Fuel Tank fjerning


Fjerne bensintanken på Chevrolet Tahoe er ikke veldig komplisert, som det sitter rett under lastebilen. Drivstofftanken er i stand til å holde opp til 30 liter drivstoff, så med mindre drivstoffnivået er lavt, tømme drivstofftanken på forhånd er et must. Tanken er ikke veldig tung når den er tom. Vær forsiktig når du trekker tanken som du har å jobbe under den for å senke den ned på bakken. Bruk en god jekk for å bidra til å redusere den.

Bruksanvisning

1 Finn drivstofftanken på baksiden av lastebilen. Plasser en dreneringspanne under tanken for å tømme gassen ut av tanken.

2 Skru ut tappepluggen med en halvmåne skiftenøkkel. Tøm drivstoff ut av tanken. Skru tappepluggen til tanken når tanken er ferdig drenering. Flytt bensin ut fra undersiden av bilen.

3 Plasser en jekk under drivstofftanken. Dette vil bidra til å støtte tanken når stroppene er løsnet. Hev jack opp til tanken.

4 Løsne stroppene med en pipenøkkel. Det vil være fire bolter totalt å løsne. La tanken å senke til kontakten. Senk jack litt for å få tilgang til drivstoffslanger og ledninger.

5 Finn inntaksslangen på baksiden av drivstofftanken. Løsne slangeklemmen med en flat skrutrekker. Trekk slangen på baksiden av tanken med hendene.

6 Koble drivstoffslanger ved å løfte klaffene på quick-disconnect beslag og skille fra drivstofftanken.

7 Koble de elektriske kontaktene ved å løfte tappene og dra den bort fra pluggene. Sørg for at alle de andre linjene er frakoblet.

8 Senk bensintanken fra lastebilen. Trekk ut fra lastebilen.

Hint

  • Spar bensin ved å helle det i en bensinkanne. Dette vil holde rusk fra å komme inn i drivstoffet.
  • Vær forsiktig når du arbeider under lastebilen. Sørg for at bilen er parkert på et flatt underlag.
  • Vær svært forsiktig når du arbeider rundt bensin - det er giftig og brannfarlig.