Hvordan å avbryte en TV-antenne signal

Hvordan å avbryte en TV-antenne signal


Hvis du bestemmer deg for ikke å velge kabel eller satellitt-programmering, er det mulig å motta TV-signal gjennom en tilkoblet antenne. Selv om du kan motta lokale programmering gjennom over-the-air-signal, kan du finne flere elementer forvrenge eller helt avbryte programmeringssignalet. Når du ser for å unngå tap av signal, er det flere produkter og enheter du ønsker å unngå.

Bruksanvisning

1 Flytt metall enheter nær TV-antenne. Disse metallprodukter spretter det trådløse signalet fra antennen, hindrer tv fra å skaffe et klart signal.

2 Plasser en radio nær fjernsyn. Av og til radiosignalet kommer til å forstyrre antenne, forårsaker TV for å spille biter og stykker av en lokal radiosending.

3 Plasser TV og antenne i en kjeller. Fordi det trådløse signalet må reise gjennom smuss og betong før den når antennen signalet ikke kommer til å være like sterk som om det er på en av de øvre nivåene av hjemmet.

4 Skru ned strømmen til antennen hvis det er en makt-basert enhet. Dette hindrer tv fra å motta den sterkeste tilgjengelige signalet, og kan hindre at TVen få noe signal i det hele tatt.