Hvordan Sett på hytta luftfilteret i en 2005 Subaru Outback

Hvordan Sett på hytta luftfilteret i en 2005 Subaru Outback


Subaru er et japansk bil selskap som ble etablert i 1968. Subaru er unik i bransjen ved at den tilbyr symmetrisk firehjulsdrift og en boxer-motor i alle sine modeller, inkludert Outback. Outback er en fem-dørs stasjonsvogn som tilbyr høy bakkeklaring, noe som forbedrer sin off-road evne. Alle 2005 Outbacks kommer standard med en hytte luftfilter montert i forbindelse med den friske luften utsalgssteder i dashbordet. Filterelementet er utskiftbare og bør skiftes med jevne mellomrom.

Bruksanvisning

1 Åpne passasjerdøren. Fjern den vertikale sidedekselet på instrumentpanelet ved å lirke den av med en flat skrutrekker.

2 Åpne døren til hanskerommet plassert på passasjersiden av hytta. Fjern klippet på stroppen som holder hanskerommet døren åpnes forbi horisontal posisjon ved å lirke den av med en flat skrutrekker. Fjern stroppen og forsiktig la hanskerommet døren hvile mot den nedre dashbordet.

3 Fjern kabinluftfilterelementet fra bak hanske døren ved å klemme inn på tappene på hver side av filterelementet og samtidig trekke den ut av elementet huset. Kast element.

4 Skyv en ny hytte luftfilterelementet inn i huset til den klikker på plass. Pass på at pilen preget på elementpunkter oppover.

5 Løft døren hanskerommet og sett holde stroppen klipp. Trykk klemmen på plass til det klikker.

6 Plasser dashbord sidepanelet tilbake på plass. Trykk på panelet rundt kantene med fingrene til den klikker på plass.

Hint

  • Ifølge Subaru, skal hytta luftfilterelementet skiftes hver ett til to år eller 15.000 miles, avhengig av hva som inntreffer først. I dårlig luftkvalitet situasjoner, for eksempel kjøring på støvete veier, bør elementet skiftes oftere.