Hvor Er Oxygen Sensor på en 2000 Chrysler Concorde?

The Concorde navn var mer enn bare en markedsføring gimmick - det var en uttalelse av formål. Chrysler Concorde og supersoniske Concorde passasjerfly etter som det het hadde mye til felles: revolusjonerende design som fusket vinden, og ser ut som ingenting annet på jorden, disse vingeformede verk syntes å pil direkte mot fremtiden med sin feide organer og spisse neser. Men i likhet med sin luftbåren forgjenger, Concorde og dets LH-body brødre til slutt viste seg litt for futuristisk, litt mer enn det som var helt nødvendig for et kjøp publikum som ikke var helt klar til å gi slipp på fortiden.

Bruksanvisning

1 Ta med motoren opp til driftstemperatur, slå den av og la den avkjøles i fem minutter eller så. Oksygen sensorer er langt lettere å fjerne når rørene er varme eller varmt - vær forsiktig når du arbeider rundt katalysatorene, siden de kan være langt varmere enn resten av systemet. Bruk et gulv jack å løfte fronten av bilen, og fest den på bukker.

2 Finn de oksygen; finner du "nedstrøms" sensor eller sensorer i eksosrøret under bilen, etter omformer eller omformere, avhengig av hvilken motor du har. Oppstrøms sensorer er i eksosmanifolder, og begge er lett tilgjengelige fra toppen av denne i lengderetningen anordnet motor. Når du har funnet den defekte sensor, koble fra ledningsnettet.

3 Bruk skralle og O2 sensor socket å skru sensoren fra røret eller manifold, forventer det å sette opp noe motstand. Med sensoren ut, kjøre en tråd-rensing fra springen - eller chaser - ned i hullet og ut igjen for å rette ut trådene og sikrer en nøyaktig lesing dreiemoment.

4 Tre nye sensoren i hullet for hånd til den bunner ut. Bruk momentnøkkel til å stramme sensoren til 20 fot pounds for 2,7-liter, eller 33 fot-pounds for 3,2-liters motor. Sett sensoren tilbake i, og senke bilen. Start motoren og se etter check-engine lys. Hvis det er fremdeles på, ta bilen til din lokale kjede auto deler butikken, og bruker butikkens OBD-II code scanner for å fjerne de lagrede feilkoder.