DIY Phono Stage Amps

DIY Phono Stage Amps


For hjem lydsystemer som består av separate komponenter, for eksempel en tuner, platespiller og CD-spiller, er det nødvendig å bruke en frittstående forsterker til å drive signalet fra lydkomponenter. En phono scenen preamp er spesielt konfigurert til å effektivt forsterke signalet fra platespilleren. Siden hver del av stereoutstyr har en annen impedans, ved hjelp av en egen forsterker for hver sikrer optimal ytelse. Kjøpe en forsterker for hver lydenhet er dyrt, men du kan spare penger på dyre forforsterkere ved å bygge din egen. Ved hjelp av en selvmonteringssett sikrer at delene er kompatible og laget etter mål.

Bruksanvisning

1 Monter blank kretskortet i en benk-klemme slik at det er minst 2 inches klaring mellom basen og arbeidsbenk.

2 Befolke styret. Start med kondensatorer, deretter motstander, transistorer, potensiometre, utgang transformator og innspill transformator. Montering av komponenter i størrelsesorden minst til størst gir deg mer plass til å jobbe med. En forboret kretskort tillater vanligvis bare den riktige komponenten til å passe i en turret, men alltid sjekke med den medfølgende skjematisk hvis usikker.

3 Fjern styret fra klemmen og sett den opp ned.

4 Trykk på kontaktpinnene av hver komponent ned slik at de sitter flatt mot dirigent stripe på bunnen av brettet.

5 Slå på loddebolten og la den varmes opp i fem minutter.

6 Trykk på loddebolten mot kontaktpinnene til å varme dem. Dette gjør lodding enklere.

7 Smelt en liten mengde av kolofonium kjerne loddemetall på spissen av jern. Trykker spissen av jernet mot kontaktpinnen inntil fluksen øker. Gjenta denne prosessen for hver kontaktpinne inntil alle komponenter er fullt smeltet til dirigent stripe.

8 Fjern styret fra kabinettet og skru den inn i bunnen av phono amp chassis.

9 Slot DC strømkontakten, phono-kontakter og høyttalerkontaktene i de forborede hullene på baksiden av kabinettet. Høyttalerutgangen og phono-jack hull er typisk i en gruppe med DC jack utlignet.

10 Klipp et stykke av kraft for hver kontakt, med unntak av DC jack, som kommer med ledninger festet.

11 Lodd et stykke makt ledningen til kontakten på innsiden av hver plugg. La jack nærmeste strømforsyningen være inngangen.

12 Lodd reserve slutten av begge høyttaler jack ledninger til styret eyelet siden av utgangstransformatoren. Denne ledningen mottar høy impedans signal fra utgangstransformatoren, som har blitt økt i phonotrinnet krets.

1. 3 Lodde utgang til eyelet ved siden av den siste motstanden på brettet. Lodde inngang ledningen til eyelet siden av den første motstander på kretskortet.

14 Lodd den røde DC jack ledningen til den positive eyelet og den svarte ledningen til den negative eyelet.

15 Skru ned toppen av kabinettet.

Hint

  • Scuff kontaktpinnene med smergelpapir før lodding for å hjelpe lodde bindingen til metall.
  • Plasser hodet til siden av jern når lodding. Dette hindrer forandring fra å stige inn i ansiktet ditt.