Hvor å låse opp en Garmin Nuvi 200

Hvor å låse opp en Garmin Nuvi 200


Selv om Garmin Nuvi 200 er i dag avviklet, er det fortsatt en god enhet for å aide sjåfører som trenger navigasjonsassistanse. Hvis du er i markedet for en grunnleggende GPS-enhet for bilen din, ville nuvi 200 være en flott og rimelig valg som en brukt kjøp. Som en sikkerhetsfunksjon, integrerer Garmin en anti-tyveri-funksjonen i alle sine GPS-enheter. Denne ekstra sikkerhet funksjonen er en fin måte å deaktivere funksjonaliteten i enheten i håp om å gjøre potensielle tyver tenke to ganger om å bryte seg inn i bilen, slik at den stjålne GPS ubrukelig hvis de gjør. Den beste måten å unngå hærverk på bilen din og hindre at GPS-enheten blir stjålet, er å alltid fjerne den fra vanlig skue når du forlater bilen uten tilsyn.

Bruksanvisning

1 Hvor å låse opp en Garmin Nuvi 200

Skriv inn din 4-sifrede sikkerhetspinnen. Enheten vil vise en sikkerhets spørsmål, som vil tillate deg å skrive inn en PIN-kode, når du slår på enheten.

2 Kjør til din tildelte sikkerhetsposisjonen, hvis du har glemt sikkerhets-4-sifret PIN-kode. Sørg for et satellittsignal er ervervet for å låse opp enheten fra sikkerhetsposisjonen. Hvis du har glemt sikkerhetsposisjonen, deretter følgende trinn 3 er nødvendig for å låse opp nuvi 200. 3 Hvor å låse opp en Garmin Nuvi 200

Send nuvi 200 tilbake til Garmin, helst i originalemballasjen for å unngå transportskade, hvis du har glemt 4-sifret PIN-kode og sikkerhetsposisjonen, og de vil låse den opp for deg. Sørg for å sende gyldig kjøpsbevis eller bevis for produktregistrering sammen med enheten.

Hint

  • For å unngå tyveri samt hærverk på bilen din, må du fjerne alle verdisaker fra synet når du forlater bilen uten tilsyn. Installere en bil alarm i bilen er en god idé, hvis du ikke allerede har en.
  • Elementer igjen i hanske rom er fortsatt gjenstand for tyveri; den beste måten å unngå å ta et tap er å fjerne elementer fra kjøretøyet.