Slik fjerner frontlys i en Cavalier

Frontlyktene i en Chevrolet Cavalier er designet for å belyse veien i fra av kjøretøyet i dårlig lys og barsk forhold. De er montert på lettvint radiator kjerne støttebjelken med metriske stålbolter. De inneholder to pærer i hver frontlys: en fjernlys pære og en lav-beam pære. Disse frontlykter er ekstremt motstandsdyktig mot skader fra flygende objekter på veien, men kan av og til bli sprakk nødvendig sin erstatning. Erstatningsfrontlykter er tilgjengelig fra auto deler butikken og forhandlere Chevrolet.

Bruksanvisning

1 Skift Cavalier overførings i parken eller første gir (manuell) og sett på parkeringsbremsen. Slå av motoren, åpne panseret og koble den negative batteriterminalen ved hjelp av et batteri terminal skiftenøkkel.

2 Grip den fjernlys pære kontakten og rotere den 90 grader mot klokken. Trekk pæren og kontakten ut av frontlys som en enhet. Fjern det lav-bjelke pære på samme måte.

3 Fjern de metriske stålbolter som holder frontlys til kjernen støtte ved hjelp av en 3/8-inch skralle og en beregning socket.

4 Trekk frontlys mot motoren, og løft den opp og ut av bilen.