Hva Tools Mechanics trenger du?

Hva Tools Mechanics trenger du?


Mekanikk er ansvarlig for å vedlikeholde og reparere et mangfoldig sett av biler på en daglig basis. For å fullføre disse oppgavene, mekanikk bruke et bredt utvalg av håndverktøy og datastyrt programvare.

Hammers

Hammers er de vanligste verktøyene som mekanikere bruker til å feste og sikre bildeler. Mechanics har vanligvis et bredt sett av hammere i nærheten, inkludert tre-pund slede, klo, plastspiss og ball peen hammer.

avtrekkere

Avtrekkere er viktige mekaniker verktøy. Avtrekkere inkluderer lageravdrager, utstyr avtrekker verktøy, skyver hammere og kuleledd separatorer.

Nail Sett

En stift på noe mekaniker forretning er slag og spiker sett. Mekanikk bruke sentrum, pin og taper slag for å hjelpe til med boring og spikring.

Nøkler

En rekke skiftenøkler blir brukt av mekanikere til å løsne og stramme motor og kroppsdeler. Mekanikk vanligvis bruker kjede, låsing, slepe og justeringsnøkler under reparasjonen deler og motorer.

diagnose~~POS=TRUNC

En av de mest bemerkelsesverdige teknologiske fremskritt i bil reparasjon er diagnostisk programvare. Mekanikk bruke kjøretøy programvare for å spille inn reparasjoner samt datastyrte diagnostiske systemer for å vurdere skaden.