Slik installerer Infinity 6020CS Speaker

Infinity 6020CS bilens høyttalere er en del av deres populære Reference line-up av høyttalere. De 6020CS er komponent høyttalere - hvert sett inneholder et par basselementer, to diskanthøyttalere og to crossovers. Når den er installert, signalet fra systemet går til en crossover, som deretter sender lows til bass og diskant til diskanthøyttalere. Kabling elementene sammen på riktig måte er viktig for å sikre jevn funksjon og den beste lyden.

Bruksanvisning

1 Slik installerer Infinity 6020CS Speaker

Fjern isolasjon fra høyttalerkablene med wire strippere.

Fjern 1/2 tomme av isolasjon fra endene av høyttalerledningene som fører til 6020CS høyttalere med et sett av wire strippere. Fjerne isolasjonen fra både de positive og negative leder av ledningen.

2 Løsne skruen terminalene på crossover merket Hoved I "+" og Main In "-" med en stjerneskrutrekker. Skyv de nakne endene av høytalerledningen under skruterminaler, den positive ledningen under "+" og den negative ledningen under "-" og stram med skrutrekker.

3 Løsne skruen terminalene på crossover merket Woofer Out "+" og Woofer Out "-" med en stjerneskrutrekker. Skyv de nakne ender av høyttalerkabelen er koblet til wooferen under skruterminaler, den positive ledningen under "+" og den negative ledningen under "-" og stram med skrutrekker.

4 Løsne skruen terminalene på crossover merket Diskant Out "+" og diskant Out "-" med en stjerneskrutrekker. Skyv de nakne ender av høyttalerkabelen er koblet til wooferen under skruterminaler, den positive ledningen under "+" og den negative ledningen under "-" og stram med skrutrekker.