Hva kan skje med et barn i forsetet Når Airbag Distribueres?

Hva kan skje med et barn i forsetet Når Airbag Distribueres?


En luftpute tjener som en sikkerhets supplement til et sikkerhetsbelte ved å bidra til å holde hodet og overkroppen fra å treffe innsiden av kjøretøyet under et sammenstøt. En luftposen også bidrar til å redusere skade ved å dispergere den virkningen av en ulykke mer jevnt over hele kroppen. Designet for å beskytte voksne under en kollisjon, kan en distribusjon kollisjonspute alvorlig skade et lite barn ridning i forsetet på en bil.

betraktninger

Når føreren av et kjøretøy smeller på bremsene eller uberegnelig styrer for å unngå en kollisjon, kan dette potensielt tvinge et barn i forsetet å bli akselerert mot dashbordet. Barn som ikke behersket i bilbelte, er for små til passende form i bilbelte eller er feil plassert i et barnesete, det fare for at en kollisjonspute skade. Ifølge University of Oklahoma Police Department, en kollisjonspute ligger på passasjersiden av bilen kan blåse med en hastighet på opptil 200 km / h, og kraften kan skade små barn 12 år og under hvis de er nær kollisjonsputen når det distribuerer.

Betydning

Barn ridning i passasjersetet foran i et kjøretøy kan opprettholde alvorlige og noen ganger dødelig kraniebrudd eller hjerneskader som følge av stump kraft traumer som kollisjonsputen utløses. Rusk og gass produsert av distribusjon kollisjonsputen kan forårsake brannskader og kjemisk irritasjon, spesielt i ansiktet. Andre mulige skader inkludere cervicalcolumna skade, nakkeskader, myke skader vev som skade av sener, leddbånd og muskler, øyeskader og overekstremitetene brudd.