Hva er forskjellen mellom en 16GB & 32GB iTouch?

Hva er forskjellen mellom en 16GB & 32GB iTouch?


Identiske i egenskaper og funksjonalitet, 16GB og 32GB iPod Touch, noen ganger referert til som en iTouch, har bare én forskjell: mengden av flash-minne innebygd i hver enhet. I det lange løp, vil du være i stand til å legge til mer innhold, for eksempel programmer, bilder og videoer, til 32GB versjonen enn 16GB-versjonen. Per dato for offentliggjøring, er det iPod Touch i sin fjerde generasjon og er tilgjengelig i 8 GB, 32 GB og 64 GB-versjoner.

Hukommelse

Den siste iPod Touch til funksjonen en 16GB-versjonen var den andre generasjons modell, som ble utgitt i 2008. Elektroniske enheter, for eksempel iPod Touch, inneholde en flashdisk i stedet for harddisk for lagring av data. I hovedsak, blits og harddisker tilbyr samme funksjon, bare med forskjellige teknologier. Den mest merkbare forskjellen mellom en harddisk og flash-stasjon er deres størrelse: En harddisk er omtrent på størrelse med hånden og en flashdisk er omtrent på størrelse med et frimerke eller mindre. I motsetning til andre enheter, for eksempel mobiltelefoner, kan du ikke legge til minne til en hvilken som helst versjon av iPod Touch.

minne~~POS=TRUNC tips

Til slutt, kan du oppleve at den tilbys av iPod Touch minnet er ikke nok. Uten mulighet for å legge til minne, er det et par ting du kan gjøre for å maksimere enhetens minne. Av og sjekk din iPod Touch for uønskede og ubrukte filer og slette dem. Lagring av bilder og videoer på enheten vil spise opp mye minne, men hvis du laster dem ned til en PC eller sende dem til din e-postkonto, vil du frigjøre mer minne.

Egenskaper

IPod Touch kommer med en rekke funksjoner, inkludert to innebygde digitale kameraer - ett mot fronten, den andre bakovervendt - som gir deg videochatting evne. Denne funksjonen er tilgjengelig på fjerde generasjons modeller. Front-mot kamera lar deg også til å ta opp HD-video med 720 piksler i vertikal oppløsning. Som med tidligere generasjoner, er det iPod Touch utstyrt med en mediespiller som synkroniseres med iTunes-programvaren på en PC via en USB-kabel. Du kan også se musikkvideoer, TV-programmer og filmer på enhetens media player.

Flere funksjoner

Gjennom en Wi-Fi-tilkobling, gjør at iPod Touch deg tilgang til iTunes Store, hvor du kan kjøpe og laste ned programmer, musikk og video direkte til enheten. Filer som er kjøpt på denne måten vil bli plassert i iTunes på din PC neste gang du synkroniserer iPod Touch. Du kan også styre musikkavspillingen ved hjelp av maskinens talestyring funksjonen, som gjør det mulig å gi verbale kommandoer til å spille en sang, et album eller en spilleliste som finnes på iPod Touch. Spør iPod hvilken sang som spilles, og det vil verbalt fortelle deg.