HKS EVC V Instruksjoner

En boost controller er en enhet som du kan installere i bilen for å gi deg bedre ytelse av bilens motor og boost-systemer. HKS EVC V er en modell av boost controller som har en displayenhet, slik at du kan se nøyaktig hvor bilen presterer mens du kjører. For å installere denne enheten, må du ha et koblingsskjema på bilen og de riktige verktøyene for å koble den til systemet ditt.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen fra bilens batteri for å unngå sjokkerende deg selv eller skade ledningene av kjøretøyet. Plasser stepping motor på kabinettet vekk fra varmekilder eller fuktighet, og merk plasseringen av monteringshullene. Bruk bormaskin for å lage hull og feste motoren til chassis med de medfølgende skruer, noe som gjør at portene er vendt oppover.

2 Fest 6-mm slange til "O" port på motoren ved å skyve over tilkoblingspunktet til det dekker det. Koble 6 mm slange med vakuum filter til "I" port. Koble 4 mm slange med vakuum filter til "B" port på motoren.

3 Bruk koblingsskjema for å finne en 12-volts tennkilde ledning kjører nær EVC enhet. Bruk wire stripper å strippe denne ledningen og bruke ledningen kontakten til å koble seg til den røde ledningen som kommer fra EVC. Koble den sorte EVC ledningen til et stykke bart metall på kjøretøyets understell.

4 Koble 4-mm slange som går fra porten "B" til en uavbrutt inntaksmanifoldtrykk kilde, for eksempel en kompressor bypass signallinje. Koble slangen som kommer fra "I" port til en kilde av trykksatt luft. Koble slangen fra "O" port direkte til westgate aktuatoren.

Hint

  • Installasjon kan variere litt hvis kjøretøyet har en dual-port aktuator eller en ekstern westgate. Refererer til en mekanisk diagram av kjøretøyet eller en mekaniker for å finne ut om dette er tilfelle. Se i bruksanvisningen for EVC V for instruksjoner om hvordan du installerer enheten under disse forholdene.