2000 Chevy Venture Starter Problemer

2000 Chevy Venture Starter Problemer


Chevrolet Venture var en minivan produsert av General Motors, og ble erstattet i 2006 av Lumina. Ifølge automotive nettstedet Edmunds, dårlige sikkerhetsvurderinger og nyere minivan design forseglet van skjebne. Mange eier skrevet vurderinger har kommentert van tendens til ikke å starte, men bare sjelden er disse hendelsene forårsaket av feil startere. Men kjente problemer med starteren omfatter jording ut og dårlige tenning brytere.

jording Out

Et problem med mange GM startere, jording ut av den gnist kan detekteres ved å merke en misfarging rundt spolen knappen på rotoren, samt misfarging under fjæren som er i kontakt den. Bilen vil ikke være i stand til å slå på uten en operativ gnist.

Bad Ignition Switch

Tenningen kobles til solenoid, og hvis tenningsbryteren ikke fungerer som den skal, vil bilen ikke starter. I mange tilfeller kan du trykke på rattstammen for å fortelle om din tenningen er behov for utskifting - det kan føles varmt før bryteren svikter helt.

Startmotoren Problemer

Startmotoren er en kraftig DC elektrisk motor, som trenger en kraftig strøm til å starte. Problemer med startmotoren identifiseres med et enkelt klikk eller en treg spy lyd når tenningsnøkkelen er skjøvet inn i startposisjonen. Problemer med startmotoren kan hindre bilen i å starte, eller føre til at bilen å starte midlertidig.