Grunner et batteri Terminal korroderer

Grunner et batteri Terminal korroderer


Det er mange grunner og faktorer som kan føre til et bilbatteri terminal å ruste. Batteri korrosjon bygger seg opp over tid, men kan bli problematisk hvis det sprer seg og tykner. Et batteri med moderat til avansert korrosjon kan ikke engang begynne. I henhold til Car Tips nettstedet, for å rense korrosjon av av terminalen bruker en stiv børste og enten eddik eller natron.

hydrogen Gas

Batteri ting nettsted forklarer at en av de viktigste årsakene til batteripolen korrosjon er utslipp av hydrogengass fra batteriet. Den hydrogengass fremstilles ved et svovelforbindelse som er tilstede inne bilbatteriet. Selv om noen av hydrogengassen som unnslipper gjennom risten, blir mesteparten av gassen som ikke går ut av hetten og kan forårsake betydelig korrosjon oppbygning på batteriterminalene. Korrosjon som forårsakes av hydrogengass er vanligvis en grønn, blå og hvite farge.

Syre

Batteri korrosjon er vanligvis plassert på utsiden av batteriet, men til tider årsaken til korrosjon kan bli funnet på innsiden. Hvis innsiden av batteriet er sprukket, kan syre lekke ut og begynner å forårsake korrosjon. Batteri Stuff nettsiden forklarer at et batteri kan også lekke syre hvis noen av terminalene er løse. Terminalene kan strammes, men en sprukket batteriet må skiftes. Syren er ekstremt giftig og øker muligheten for en brann under panseret. Hansker skal alltid brukes ved rengjøring korrosjon av av et batteri for å beskytte deretter huden.

Fuktig og fuktig miljø

En fuktig og fuktige omgivelser kan resultere i et batteri blir jevnt fuktig og vått. Som et resultat, skjer oksidasjon sted og korrosjon begynner å danne seg på batteripolene. Ettersom miljøet ikke kan endres, kjøp av anti-korrosjon puter for å rengjøre batteri er tilrådelig. For å hindre vesentlig skade på batteriene, bør batteriet rengjøres ofte for å redusere mengden av etsende oppbygging.