Funksjoner av i68 Phone

Den Sciphone i68 4G er en kinesisk-markedet mobiltelefon med en trykkfølsom skjerm og en front-side oppsett som ligner den amerikanske Apple iPhone. Den i68 4G opererer ved hjelp GSM-teknologi akkurat som telefoner som brukes av AT & T og T-Mobile. Den i68 4G krever et SIM-kort for å ringe og har plass til et nytt kort, slik at du kan tildele to numre i telefonen.

System og Internett

Den i68 4G bruker MTK operativsystemet. Telefonen kan kobles ved hjelp av 850, 900, 1800 eller 1900 GSM frekvenser og kan vise informasjon på 21 forskjellige språk. Den i68 4G kan koble til 4G-nettverk med et SIM-kort, og også plukker opp Wi-Fi-tilkoblinger på steder der de er tilgjengelige. Bluetooth 2.0 er inkludert for å bytte filer mellom enheter og sammenkoblingen opp med et trådløst headset for å foreta håndfrie telefonsamtaler.

Media

Mediene spiller spiller MP3-filer via telefonens høyttalere eller hodetelefoner som er kompatible med en 3,5 mm jack. Du kan også lytte til lokale FM-radiostasjoner. Den i68 4G har en 2,0 megapixel digital kamera med mulighet for videoopptak. Alle bilder tatt er med en oppløsning på 1600 piksler 1200 piksler. Bilder kan formateres som jpeg, gif eller bitmap og mediespilleren skal spille MP4 videofiler.

Verktøy

Den i68 4G inneholder en arrangør som lar deg planlegge avtaler og påminnelser. En stoppeklokke og alarmklokke er også inkludert. Du kan sjekke hva klokka er i alle land over hele verden og konvertere fra det metriske systemet til imperialistiske systemet eller den andre veien rundt. Du kan også konvertere beløp. Den To-Do List verktøyet fungerer for handlelister eller planlegger en dagens hendelser.

Lagring og batteri

Den i68 4G har 64 MB innebygd minne, men du kan ha opp til åtte gigabyte lagringsplass med en TF minnekort. Du kan lagre opptil 500 forskjellige kontakter i telefonboken, og hver kan du flere oppføringer. De siste 500 meldinger som sendes og mottas er også holdt i telefonen. Den i68 batteriet varer i opptil tre timer med konstant bruk eller seks dager og seks timer på standby-modus.