Hvordan sende en SMS Tekst fra Yahoo! Mail

Tekstmeldinger er en populær måte å kommunisere. Vanligvis er kort skrevet meldinger som er sendt fra en mobiltelefon til en annen. Hvis du er borte fra telefonen --- for eksempel på jobben eller i klassen --- eller ikke har et tekstmeldinger plan, kan du sende en SMS fra din e-post. Sende fra Yahoo! Mail er enkel. Du trenger mottakerens 10-sifret telefonnummer, samt SMS gateway for henne mobiloperatør.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Yahoo e-postkonto.

2 Klikk på "Ny" knappen for å skrive en ny melding.

3 Skriv inn mottakerens ti-sifret telefonnummer, etterfulgt av SMS gateway. (For eksempel, AT & T bruker @ txt.att.net, og Verizon bruker @ vtext.com.)

4 Skriv inn meldingen i tekstfeltet som du normalt ville. Noen telefoner kan motta tekstene til bare 160 tegn eller mindre. Ha dette i bakhodet når du skriver meldingen.

5 Klikk på "Send" -knappen for å sende meldingen.

Hint

  • Ikke alle operatører støtter denne tjenesten. Hvis du har problemer med å finne SMS gateway-adressen til en bestemt leverandør, prøve å besøke sin hjemmeside.
  • Selv om det er gratis for deg å sende en tekstmelding gjennom Yahoo! Mail, kan mottakeren likevel betale for å lese eller svare på meldingen.