1997 Jaguar: overføringsproblemer

Mens det var minner for flere av Jaguar er 1997 modeller, ingen av dem var spesielt knyttet til overføringsproblemer. Men Jaguars har opplevd noen tilbakevendende problemer på dette området. Dette gjelder også de Jaguars produsert i 1997.

Identifikasjon

Hvis du opplever problemer med Jaguar girkasse 1997, spesielt manuell girkasse, kan dette være et resultat av noen endemiske problemer med Jaguar manuelle girkasser. Hvis du har problemer med automatgir, sørg for at overføring væske har blitt erstattet. Dette bør skje på 60.000 mil mark senest.

typer

Ifølge Auto Mechanics.com, Jaguar manuell girkasse eieren må være spesielt på vakt mot tre ting: girkassen, clutch og skiftet kobling. Hvis bilen er å produsere en sending relatert støy, kan dette hjelpe deg med å løse problemet. Kvekk kan tyde på problemer med inngående aksel peiling, mens andre lyder kan indikere piloten peiling eller girene selv.

Forebygging / løsning

Hvis du ikke har avansert kunnskap med overføring i '97 Jaguar, ta kontakt med en profesjonell. Som mange moderne biler, er Jaguars ofte utstyrt med kodesystemer som kan diagnostisere problemer som de som er koblet til overføring. Du må ta med bilen til en Jaguar eller annen kompetent forhandler, eller en garasje som innehar de nødvendige verktøy for å lese kodene og er godkjent av Jaguar.