1978 Chevy 350 motorens dreiemoment spesifikasjoner

Produsenter setter spesifikasjoner for sine komponenter, for eksempel dreiemoment spesifikasjoner, som er uttrykt i fot-pounds. For å sikre motor stabilitet, må motorboltene trekkes til med moment eller boltet ned til en viss vekt spesifikasjon i henhold til produsentens retningslinjer.

Engine Block

Veivakselen til motorblokk bolt kobler 65 fot-pounds av dreiemoment. Bolten kobler topplokk til motorblokken boltene på 65 fot-pounds. Bolter koble distributøren klemmen til motorblokken trenger 20 fot-pounds av dreiemoment, og bolten som forbinder motorfestet til motorblokken krever 35 fot-pounds av dreiemoment.

veivaksel

De kobler stang-til-veivaksel bolt skruer til 35 fot-pounds av dreiemoment. Svinghjulet og vibrasjonsdempere, eller huber, bolt til veivakselen 60 fot-pounds.

andre spesifikasjoner

For å unngå lekkasjer, bolt bunnpannen til motorblokk på 7,5 fot-pounds av dreiemoment og dreneringspluggen til bunnpanne på 20 fot-pounds. Drivstoffpumpe-til-motorblokk bolt skruer til 30 fot-pounds. Eksosmanifolden skruer til topplokket på 20 fot-pounds av dreiemoment.