Feilsøking av en Canon digitalkamera Powershot A530

Feilsøking er upraktisk, men ikke på langt nær så mye som å være uten en fungerende kamera akkurat når du trenger det mest. Lest du glipp som en gang-in-a-lifetime mulighet til å knipse et bilde av din favoritt skuespiller eller spille inn en verden skiftende event til digitalt papir, tilbyr Canon en liste over måter å feilsøke Powershot A530 digitalkamera hjemme. Du kan sende kameraet til produsenten for reparasjon hvis ingen av disse metodene fungerer.

Bruksanvisning

strøm~~POS=TRUNC problemer~~POS=HEADCOMP

1 Bytt ut batteriene hvis de er disponibel eller lade dem hvis de er oppladbare. Kontroller at batteriene er satt inn på riktig måte; den positive (+) symbolet på batteriet skal matche den positive (+) symbol på innsiden av batterilokket, og den negative (-) symbol på det andre batteriet skal vende den negative (-) symbolet på batterilokket.

2 Lukk batteridekselet; en A530 vil ikke slå seg på med en åpen batteridekselet. Lukk minnekortsporet hvis den er åpen.

3 Sjekk batteripolene for korrosjon. Skrap korrosjon av terminalene ved hjelp av en flat skrutrekker eller en wire børste.

LCD Issues

4 Øke ISO-nivå eller slå på blitsen for å bli kvitt den blinkende kameraikonet som vises når du trykker på utløserknappen. Et blinkende kameraikon indikerer lave lukkerhastigheter på grunn av dårlige lysforhold.

5 Trykk på utløserknappen hvis skjermen har en gul feilikon. Feilen ikonet er forårsaket av et minnekort med innstillinger fra en annen digitalkamera. Trykk på "Play" -knappen, velg deretter "Transfer Order" og trykk "FUNC./Set." Marker "Reset" på LCD-skjermen, og trykk "FUNC./Set." å tilbakeoverføringsordreinnstillinger og fjerne feilikon gult.

6 Identifisere normal A530 LCD atferd. En mørk LCD i sterkt sollys, en horisontal farget bar, flimrende lyspærer på LCD og en over-eksponert emnet er normale problemer oppleves av Powershot A530 på grunn av sin CCD-sensor.

funksjons~~POS=TRUNC problemer~~POS=HEADCOMP

7 Skyv tappen beskyttelsen på minnekortet fra "låst" til å fjerne A530 er "kort låst!" advarsel.

8 Sett på litium minnebatteri for å fjerne dato og klokkeslett-menyen fra skjermen. Litiumminnebatteri tillater A530 å huske dato og klokkeslett når kameraet er slått av. Litiumbatteriet er lik en klokke batteri, og ligger inntil en liten plast klaff i nærheten av de viktigste AA-batterier.

9 Formater minnekortet via A530 formatering funksjon for å øke hastigheten på "Continuous" opptaksmodus. Dette vil også fjerne blinkende "!" lav minnekapasitet advarsel fra skjermen. Trykk på "Meny" -knappen, deretter "pil høyre" navigere knappen for å markere "Tools" -kategorien. Rull nedover listen til "Format". Marker "OK" på menyen, og trykk "FUNC./Set."

Bilde og skjermproblemer

10 Skyv bryteren på venstre øvre hjørne av A530 fra "Playback" til "Camera" for å ta bilder og spille inn videoer.

11 Formater minnekortet ved hjelp av metoden i "Del 3" over dersom Power ikke klarer å lagre bilder og videoer.

12 Senk A530 ISO nivå for å redusere bildestøy. Trykk "FUNC./Set" og deretter "ISO". Velg et mindre antall fra de tilgjengelige nivåer. Ditt bilde vil bli mørkere når du redusere ISO-nivå; slå på blitsen for å kompensere.

Hint

  • Send kameraet på å bli reparert hvis det fortsatt er under garanti.
  • Sende kameraet til produsenten for reparasjon kan bli kostbart hvis ikke dekket av garantien.