Hvordan avgjøre hva Bærbar DVD-spiller for å kjøpe

Det er sommer, og det betyr en ting: road trip! All den tid tilbrakt i bilen med barna dine kommer til å bli lettere hvis de blir underholdt, og ikke fortsette å spørre, "Er vi fremme snart?" En bærbar DVD-spiller kan være akkurat det du trenger for å holde sunn fornuft når du kjører over hele landet.

Bruksanvisning

1 Bestem det viktigste for deg når du ser på en bærbar DVD-spiller. Det første du må finne ut er hvorfor du vil ha en bærbar spiller. Vil det bli brukt på farten eller hjemme? Hvem skal bruke den, og hvor? Hvis du skal bruke den i bilen, trenger du ikke å bekymre deg for batterilevetiden så mye som du ville gjort hvis du planlegger å bruke det meste på et fly.

2 Lag en sjekkliste som viser alle de egenskaper og funksjoner som er viktige for deg. Tenk pris, tilgjengelighet og leveringsforsinkelser.

3 Les hva andre synes om spillerne som du ser på innkjøp. Nettsteder som Amazon, BizRate, Consumer Reports og CNET har vurderinger som diskuterer hvordan spillerne virkelig fungerer og den gode, den onde og den grusomme om dem. Du kan finne ut mye om spillerne ved å lese konsumentenes vurderinger.

4 Forske. Bruk sammenligne funksjonen på nettsteder som Best Buy og CompUSA. Alt du trenger å gjøre er å merke av i boksen ved siden av spillere som du ønsker å sammenligne, og en side-by-side-sammenligning liste genereres. Det er en fin måte å sjekke spesielle trekkene ved hver maskin mot hverandre.

5 Gå til butikken og snakke med en megler. Butikken arbeidstaker kan være en uvurderlig ressurs i å hjelpe deg å gjøre vedtak om hvilken spiller å kjøpe. De kan snakke med deg om bildeoppløsning, batterilevetid, typiske bruksproblemer og fordelene av hver spiller. Du kan også kjøpe en spiller, og ta det med hjem den dagen - hvis det er på lager.