DIY Portable Media Player

DIY Portable Media Player


Åpen kildekode er en filosofi som alt er gratis, og åpen for å bli endret, lagt til og forbedret på. Selv om dette er i stor grad brukt til programvare, er det også blitt brukt til maskinvare, som personlige mediespillere. Daisy mp3-spilleren er en åpen kildekode-mp3-spiller som er lett å bygge. Ved å bygge en åpen kildekode mediespiller, er du i stand til å lære om innsiden av maskinen. Mens disse pakkene er åpen kildekode, materialene er fortsatt kostbare. På $ 115 som i 2010, er det en mer hands-on måte å få en mp3-spiller, men ikke nødvendigvis en billigere en.

Bruksanvisning

Monter Kit

1 Lodd dekoderen chip på kretskortet.

2 Lodde stereo jack og MMC / SD-kontakten til kretskortet.

3 Feste de resterende komponentene til kretskortet med loddetinn. Da mange av disse er polarisert og trenger å bli plassert i riktig retning. Et diagram bør komme med settet.

Legg til musikk

4 Koble et MMC eller SD-kort til datamaskinen.

5 Formater kortet til en "FAT 32" format. Metoden til dette vil avhenge basert på datamaskinen og operativsystemet.

6 Flytt musikkfilene på kortet. Sørg for at de er alle mp3-filer, og er merket som sådan. Hvis de ikke er det, vil mp3-spilleren ikke kunne lese dem.

Høre på musikk

7 Hekt den positive enden av strømforsyningen til pinnen som sier "5". Hekt den negative enden til den delen som leser "GND".

8 Sett i kortet og hodetelefoner.

9 Slå på strømbryteren. Et grønt lys bør komme på, og et rødt lys skal blinke.