DIY Plug-In Camera

DIY Plug-In Camera


De fleste kameraer i dag har mulighet til å koble til andre enheter, for eksempel datamaskiner. Et kamera med en plug-in evne kan vanligvis brukes som et webkamera eller å laste opp bilder og videoer til datamaskinen eller TV. Dette er oppgaver som du kan sette opp selv med kameraet og andre enheter. Du må kanskje plukke opp en kompatibel kabel hvis kameraet ikke kom med en.

Bruksanvisning

1 Sjekk om kameraet ditt har plug-in evne. Det er vanligvis funnet på bunnen eller på siden av kameraet. Pluggen er en rektangulær spalte med to vinkelkanter.

2 Plukk opp en kompatibel kabel. Du må sørge for at kabelkontakten passer inn i kameraet. De fleste er automatisk kompatibel med TV og datamaskiner.

3 Koble kabelen til sporet på kameraet. Koble den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen eller TV.

4 Trykk på "Power" på kameraet. Datamaskinen bør erkjenne at en enhet er koblet til. Klikk "Open Files" for å vise filene som er på kameraet. Dobbeltklikk filene for å forstørre dem. Du trenger sannsynligvis et bilde program, men de fleste datamaskiner har en innebygd i Windows bildebehandlingsprogram som du kan bruke. Hvis du kobler kameraet til TV-en for å se videoer, vil du sannsynligvis trenger en phono-kabel for å få lyd. Noen av disse kablene kan hentes på ditt lokale elektronikkbutikk.

5 Last ned et webkamera program og koble til en videokabel til kameraets Out port og koble den andre enden inn i porten på datamaskinen. Sikt kameraet i din retning for å få det beste bildet. Start programmet for å aktivere webkameraet.