Hvordan ta profesjonell bilder med et digitalt kamera

Kjøpe et digitalt kamera tar du et steg fra amatør fotografering og ett skritt nærmere å ta skarpe, vakre og profesjonelle fotografier. Teknikkene for å operere et digitalt kamera er i det vesentlige det samme som et filmkamera. Den virkelige ferdigheter er i bruk av noen viktige fotografiske teknikker for å optimalisere fordelene med et digitalt kamera. Ved å bruke disse enkle teknikker, vil du være godt på vei til å ta profesjonelle bilder av høy kvalitet.

Bruksanvisning

Hvordan ta profesjonell bilder med et digitalt kamera

1 Nøye velge objektet, person eller liggende du ønsker å fotografere. For å få de beste resultatene fra digitalkameraet ditt, må du først velge hva du vil fotografere. Bare å sette armen i lufta og knipser lukkeren vil ikke produsere en god fotografi.

2 Komponer bildet ditt ved å se inn i søkeren på emnet og bruker en gammel artist regel, "regel av to tredjedeler." Ifølge billedkunstner, designer og fotografering Samir bharadwaj, "Ideen er at hvis du tegner linjer over bildet for å dele det inn i tre like horisontale rader og tre like store vertikale kolonner, er du mest sannsynlig å få en attraktiv resultat hvis du plasserer viktige severdigheter ved skjæringspunktene mellom linjene eller langs linjene "(Referanse 1). En måte å forstå dette bedre er å forestille seg å ta et bilde av en person. Du ønsker ikke hodet for å være på toppen av rammen, men heller to tredjedeler fra toppen.

3 Bruk naturlig lys mer enn flash. Kameraets blits bør brukes med måte, som det pleier å fortynne naturlig lys og den sanne farger av landskapet og hud pigmenter. En av fordelene ved å ha et digitalt kamera er at du kan stille inn kameraet til "automatisk". Hva dette betyr er at kameraet vil automatisk justere kameraet til forskjellige lys innstillinger. Slik at det digitale kameraet til å ta opp det naturlige lyset i et fotografi vil bare forbedre utseendet på det endelige bildet.

4 Bruk det digitale kameraets zoomobjektiv. Den slags zoomobjektiv vil være forskjellig for hvert kamera. Hvis du har et pek-og-skyt digitalkamera, vil zoomobjektiv sannsynligvis være like under utløseren (knappen du trykker for å ta bildet). Hvis du har et digitalt speilreflekskamera, vil du styre zoom på objektivet ved å vri linsen frem og tilbake. Grunnen til det fordeler bildene dine til å bruke zoomobjektivet er fordi du kan komme tett på emnet, og la høyt pixil digitalt kamera for å ta skarpe, klare detaljer om emnet.

5 Se på bildet du tok umiddelbart etter at du har tatt det. Kanskje den største fordelen med det digitale kameraet er at du umiddelbart kan se på bildet at du spilte. I de fleste digitalkameraer kan du se det siste skuddet ved å trykke på en "Play" knappen. Dette vil vise deg, enten i søkeren eller en egen visningsskjermen, bildet du nettopp har spilt inn. Derfor, hvis du ikke liker fotografi eller ikke plassere motivet akkurat som du ville, alt du trenger å gjøre å ta et annet bilde.