Den kraftigste UHF og VHF Multi-Directional Antennas

Den kraftigste UHF og VHF Multi-Directional Antennas


En kraftig antenne trekker i fjerne signaler med krystallklar skarphet, en nødvendighet for moderne digitale HD-signaler. Det er et bredt utvalg av antenne valg tilgjengelig for kjøp, med dagens kraftigste modellen ofte blir overskygget av en ny modell snart etter å ha blitt gjort tilgjengelig. Velge den kraftigste på markedet når du handler om, krever bare en forståelse av akkurat hva som gir den kraften som du ønsker å bruke for mottak behov.

VHF og UHF antenne Basics

Very High Frequency og Ultra High Frequency er elektromagnetiske bølgebånd som brukes for over-the-air TV-sendinger. Hvert bånd er definert ved sin frekvens, med TV-stasjoner som ligger i de 30 til 300 megahertz frekvenser plassert i VHF kategorien, og de av frekvenser mellom 300 og 3000 MHz anses UHF. UHF kanaler kan bære mer data enn VHF under sendingen, og som sådan, blir brukt for HD-TV-kanaler. UHF-signaler er kortere enn sine VHF kolleger er imidlertid, og reise kortere avstander før støy forstyrrelser gjør dem ute av stand til å bli mottatt av antenne. For å motta begge frekvensbåndene samtidig, er en kombinert antenne nødvendig. Disse kombinerte antenner er konstruert med seksjoner som er spesielt utformet for å oppta hvert frekvensområde.

skytespillet Antenner

Retninger UHF og VHF antenner er utformet for å motta signaler som kommer fra alle retninger. Denne designen gjør dem mindre kraftig enn ensrettede, regissert, antenner som kan pekte direkte på en signalkilde. Den primære årsaken bak reduksjonen i kraft er økningen i signalstøy på grunn av skytespillet antennemottaks signaler fra alle retninger samtidig.

forsterkede signaler

VHF / UHF flerveis evne er kun grunnlaget for en kraftig antenne. Å måtte kombinere VHF og UHF mottak samtaler for et kompromiss i styrken av mottak fra hver frekvens sammenlignet med en dedikert VHF eller UHF-antenne. Legg til dette kompromisset gjort i å skape et flerveis antenne kontra en rettet antenne, og du har en god base som mangler den generelle kraften. Kompromisser kan vanligvis gjøres opp for med tillegg av en forsterker. Å tilsette en forsterker til en antenne har effekten av å forsterke signalene som mottas via antennen. Denne elektriske løft kan klare opp problemer med ustabilt eller svakt mottak, returnerer et sterkt signal gjennom systemet. Sterke detaljhandels antenner kommer ofte med forsterkere installert, men en ettermarkedet forsterker kan kjøpes og legges til antennen hvis man ikke allerede finnes, eller hvis du bestemmer deg for å bygge din egen antenne.

Definere mektigste

En skytespillet VHF / UHF-antenne er en som er fylt med kompromisser som reduserer sin makt i forhold til dedikerte frekvens retningsantenner. Denne reduksjonen betyr ikke at det ikke er kraftige antenner tilgjengelig som er i stand til å full frekvensområdet samt å være skytespillet. For den mektigste valg, begynner med en utendørsantenne. Plassere antennen utendørs bidrar til å fjerne forstyrrelser forårsaket av veggene i en struktur. Det signal som kan mottas av antennen og sendes deretter inn i strukturen via kabler. Det neste trinnet i søket er å konsentrere seg om forsterket antenner. Størrelse er også en variabel, med større antenner i stand til større mottaks avstander på høyere signalstyrker. Når vi leter etter den kraftigste antenne tilgjengelig, konsentrere seg om store takmonterte modeller med forsterkning, så stor som strukturen kan støtte trygt.