Dekk reparasjon Safety

Dekk reparasjon Safety


Dekk går flatt og på inspeksjon du oppdager at en spiker har gått gjennom den. Fikse dette problemet krever erfaring og trening i riktig håndtering av en punktering. Disse retningslinjene sikrer at dekket er trygt å kjøre på.

Egenskaper

The National Highway Traffic and Safety Administration, NHTSA anbefaler at riktig reparasjon for et dekk inkluderer både en plugg og en lapp. Pluggen tar seg av hullet hvor objektet punkterte dekket. Plasteret dekker området rundt hullet inne i dekket.

betraktninger

Dekk reparasjon Safety

Bare en erfaren profesjonell bør reparere et dekk.

Når fikse en punktering, er det avgjørende å ta vare på problemet på både dekkets utvendig og innvendig. En plugg settes inn i punkteringen fra utsiden og kan gjøres mens dekket er fremdeles på felgen. For en lapp, har dekket som skal fjernes fra felgen; lappen er plassert over hullet på innsiden og forseglet. Dunlop Tires sier at bare personer kvalifisert til å fikse dekkene bør gjøre reparasjon og ikke bileieren.

Forsiktighet

Hvis hullet i dekket er mindre og i slitebanen, kan det være løst. Et hull i sideveggen kan ikke fikses. NHTSA anbefaler å fjerne et dekk fra sin kant og inspisere det før reparasjon. Den maksimale fixable punktering er 3/16 av en tomme eller mindre og går rett gjennom dekket.