Hvordan koble opp en DVR til surroundlyd

Hvordan koble opp en DVR til surroundlyd


Trekke opp en digital video recorder (DVR) til en surround sound system er en to-trinns prosess som krever separate sett av audio / video kabler. Ett sett med kabler forbinder DVR med et programmerings kilde, for eksempel satellitt-TV, slik at DVR kan ta opp programmer. Det andre settet med AV-kabler kroker opp DVR til surroundlyd mottaker på samme måte som andre komponenter er koblet til systemet.

Bruksanvisning

1 Sett et sett av komposittkabler inn i AV-inngangen på DVR, med den gule pluggen for videokontakt, den hvite pluggen for venstre lydkanal og den røde pluggen på den rette lyden.

2 Koble pluggene på den andre enden av kablene til et programmerings kilde, for eksempel en satellitt eller kabel-abonnement TV-tjeneste. Pluggene koble til AV OUT-kontaktene på satellitt eller kabel-TV-boksen.

3 Sett et ekstra sett med AV-kabler inn i AV-utgangene på DVR bruker de samme fargekodene for å matche pluggene til knekt.

4 Koble pluggene på den andre enden av komposittkabler til en gratis sett av AV-inngangen på surround sound mottaker. Et sett med knekt vil fungere, selv om de fleste mottakere er utstyrt med en hjelpe eller "Aux" input for tilleggskomponenter. Noter hvilken inngang brukes.

5 Sett valg kontroll på surround sound mottakeren til settet med knekt kobler DVR. For eksempel, hvis DVR er koblet til AUX-kontaktene merket på baksiden av mottakeren, vri velgerbryteren til AUX eller bruke mottakeren fjernkontrollen for å sette komponenten til AUX.

Hint

  • Når surroundlyd mottakeren er koblet til en TV, kan DVR brukes til å spille av video og surroundlyd gjennom mottakeren. Bruk DVR fjernkontrollen eller komponentens foran kontrollpanelet for å registrere programmering fra kildesignalet (satellitt, kabel-TV eller antenne).
  • Koble alt utstyr fra strøm mens hooking opp AV-kabler.