Hvordan du bytter batteriet i en VW Beetle

Hvor du finner batteriet i en VW Beetle avhenger av om du har en gammel bille eller en "New Beetle." Siden 1998 har Volkswagen vært churning ut New Beetle. Motor og batteri er i fronten av bilen under panseret, på førersiden under et svart deksel. Batteriet i de eldre modellene fra 1960 ble plassert under baksetet.

Bruksanvisning

New Beetle

1 Pop dekselet av batteriet med en flat skrutrekker.

2 Ta av kablene fra batteripolene med et batteri terminal avtrekker. Fjern den negative kabelen først. Bruk en beregning nøkkel til å fjerne en bolt i bunnen av batteriskuffen for å løsne røren holder.

3 Løft batteriet ut av batterirommet. Trygg kast brukte batterier på en auto deler butikken, som ofte tar det som en trade-in, eller ta den med til en gjenvinningsstasjon.

4 Bruk en stålbørste til å rengjøre skuffen som holder batteriet. Tørk den av med en fuktig klut og la det tørke før du setter det nye batteriet. Filler siden de er dekket med syre.

5 Rengjør innsiden av ledningene til kontakten med en spiss stålbørste. Beholde hanskene på hele tiden for å unngå å få syre på hendene og bruke briller eller beskyttelsesbriller for å beskytte øynene.

6 Sett det nye batteriet i batteriskuffen. Fest riktig kabel på hver terminal og stram med tang eller pipenøkkel.

7 Sett batteriholderen og metrisk bolt. Sett dekselet ved å trykke hardt ned på det over batterirommet.

Old Beetle

8 Fjern baksetet helt. Trekk opp fra forsiden av setet og løft det opp. Vrikke den ut av veien gjennom døråpningen. Du kan se batteri med setet løftes delvis opp, men det er lettere å jobbe med hvis du fjerner setet helt.

9 Ta av kablene fra batteripolene med et batteri terminal avtrekker. Fjern den negative kabelen først.

10 Løft batteriet ut av batterirommet. Trygg kast brukte batterier på en auto deler butikken, som ofte tar det som en trade-in, eller ta den med til en gjenvinningsstasjon.

11 Bruk en stålbørste til å rengjøre skuffen som holder batteriet. Tørk den av med en fuktig klut og la det tørke før du setter det nye batteriet. Tørk av syre som kan sprute på gulvet i bilen. Filler siden de vil være dekket med syre.

12 Rengjør innsiden av ledningene til kontakten med en spiss stålbørste. Beholde hanskene på hele tiden for å unngå å få syre på hendene og bruke briller eller beskyttelsesbriller for å beskytte øynene.

1. 3 Sett det nye batteriet i batteriskuffen. Fest riktig kabel på hver terminal og stram med tang eller pipenøkkel. Sett på setet.

Hint

  • Hold en langhalset magnet på hånden for å fange bolten på batteribrettet slik at den ikke slippe unna når du har løsnet den.