De Clifford IntelliGuard 700-iq Remote Programmering Instruksjoner

De Clifford IntelliGuard 700-iq Remote Programmering Instruksjoner


Kjøretøy sikkerhet produsenten Clifford sin 700-IQ fjernkontroller er drevet av miniatyr 12-volts batterier og arbeider innenfor et område på 100 fot. Enheten består av fire knapper og bruker 12 kanaler. Fjernkontrollen brukes til å aktivere og deaktivere sikkerhetssystemet, låse og låse opp dørene og utføre andre oppgaver, for eksempel ekstern trunk utgivelsen. Noen funksjoner i 700-IQ fjern er programmeres av brukeren, inkludert en betjent kode som du kan bruke til å trygt slå systemet av.

Bruksanvisning

1 Slå på tenningen, eller starte motoren og skriv betjent koden. Hvis du aldri har programmert din egen betjent kode, vil det være "2," fabrikkinnstillingene. Deretter trykker du "Plain View" bryteren til "Midlertidig" side i 3 sekunder før sirenen kvitring. Den "Plain View" bryteren er vippebryter montert på dashbordet. Den "Midlertidig" side er fjærbelastet side som spretter bryteren tilbake til midtstilling. Ikke trykk på "låst" side der bryteren forblir i sin presset posisjon.

2 Se bruker programmerbare funksjonene som er oppført på side 23 og 24 i brukermanualen og veksle bryteren inn og ut av den låste posisjonen så mange ganger som kolonnenummeret til funksjonen. Enheten vil svare med samme antall kvitring som nummeret på kolonnen som du har valgt, og du vil ha satt funksjonen i kolonnen. For eksempel, for å slå av Siren Sound 2 velg "Kolonne 1" ved å trykke "låst" og deretter tilbake til "Center". Vent til en kvitring for å bekrefte.

3 Trykk og slipp "Midlertidig" side like mange ganger som funksjonens radnummer fra manualen. Igjen, vil du høre hørbare pip, og du vil ha satt funksjonen rad. Sjekk for eventuelle notater i oppføringer og følger kravene. I dette eksempelet, ville du trykker på "Midlertidig" to ganger for "Row 2." You''ll hører en kvitre på hvert trykk.

4 Vent et øyeblikk, og enheten vil bekrefte at statusen til brukeren programmerbare funksjonen er slått på eller av. I dette tilfellet, bekrefter en kvitre Siren Sound 2 er slått av. Vent et minutt, og systemet vil gå ut av brukerprogrammeringsmodus.