Slik fjerner Choke kabel på en motorsykkel

Å vite hvordan du bytter manifolden på motorsykkelen kan spare deg for tid, penger og krefter på å ta det til en profesjonell motorsykkel mekaniker. Pluss det gir deg sjansen til å bli mer kjent med sykkelen og lære om motor.

Bruksanvisning

1 Sikre motorsykkel på en heis eller motorsykkel jack. Du kan gjøre arbeidet med det på et stativ, men motorsykkelen ikke vil være stabil. Det samme gjelder med den bærbare jack. I forhold til heisen, sørg for at sykkelen er festet på riktig måte. Vinyl stropper er det mest foretrukket fordi de hindrer strekking på sykkelen.

2 Finn chokevaieren. Choken seg selv er en knott som ligger ved siden av motoren. Den brukes til å starte og holde sykkelen i gang. Det er en kabel som går fra choken til forgasseren. Dette må være frakoblet for å betjene forgasseren og erstatte manifolden.

3 Bruke en 11/16 skrunøkkel for å løsne mutteren på enden av strupe kabelen. Når du bryter det løs, kan du bruke fingrene til å løsne den helt og fjerne det. Dette trenger ikke å gjøres fra choke selv, men henge kabelen ut av veien mens du fortsetter videre med prosjektet.

4 Stram kabelen nøye når du installerer, som du ikke ønsker å få chokevaieren for stramt. Dette kan føre til at choken ikke skal fungere riktig, noe som resulterer i feil på andre komponenter i din motorsykkel motor.