Automotive Wire Typer

Automotive Wire Typer


Biler bruker mange forskjellige systemer for å fungere ordentlig. De har et drivstoffsystem, et eksossystem, et datamaskinsystem, og et elektrisk system. Både datamaskinen og elektriske systemer har ledninger som videresender strøm og informasjon til forskjellige deler av bilen. Erkjenner de ulike ledningene ikke bare hjelpemidler i reparasjon, men det kan hjelpe en sjåfør å feilsøke problemer før de oppstår.

batteri~~POS=TRUNC

Batterikabler kommer i tre hovedtyper: SGR, SGX og Sgt. Alle tre typene har tykke kobberledere. Forskjellen kommer i isolasjonstype. SGR står for Starter eller Ground General Purpose Ground gummi. Dette betyr at ledningen er sterk nok til å håndtere høy spenning og er isolert med gummi. SGX trådkobber strandet kabler er isolert med tverrbundet polyetylen. Dette beskytter ledningen ved en høyere temperatur. SGT ledningen er isolert med termoplast. Dette er et materiale som beskytter ledningene opp til en temperatur på 250 grader Fahrenheit.

Silikon Rubber Motor Lead

Silikon Rubber Motor Lead, eller SRML, brukes i de varmeste delene av motoren. Denne type ledning har en tinn og kobber kjerne. Den er isolert med et silikon og gummilag og dekket med flettet glassfiber. Dette er ledningen med høyest temperatur toleranse i en bil. Denne ledningen er varmebestandig til nesten 400 grader. Den brukes til alt fra ledninger belysning i høy temperatur steder å frakte elektriske impulser til motoren.

bremse~~POS=TRUNC Wire

Bremsevaieren er en del av det elektriske bremsesystemet. I en elektrisk bremsesystem, blir bremsevæske og mekaniske kryss erstattet med et elektrisk signal som blir sendt fra bremsekloss til bremsene. Denne ledningen er laget av kobber og har polyvinyl-isolasjon. Det er varmebestandig til mer enn 220 grader.

Automotive Primary Wire

Automotive Primary Wire er den vanligste formen for ledningen som brukes i en bil. Dette er den ledningen som fører spenning til lys, dashbordet, elektriske vinduer og låser, GPS, stereo og andre elektriske enheter i bilen. Disse ledningene også bære informasjon fra bilens innebygde datamaskinen til motoren, eksosanlegg og andre områder som dataskjermer. Denne ledningen er laget av kobber og isolert med tverrbundet polyetylen.

Speaker Wire

Speaker wire brukes i biler akkurat som det brukes i hjemmet. Siden det har en svært lav elektrisk ladning og krever ikke beskyttelse mot høyere temperaturer som en wire i motor behov, er det isolert i polyvinylklorid. Det er to ledninger, hver isolerte separat, i en tråd av speaker wire. Den ene er tinn, og den andre er kobber. Denne kabelen brukes til å bære signaler fra stereoanlegget til høyttalerne.