Argumenter for og imot av Flip telefoner

Argumenter for og imot av Flip telefoner


Med fremveksten av nye stiler av telefoner, flip-telefoner er raskt blitt fortidslevninger. Til tross for prangende berøringsskjerm og skyve telefoner som er flom markedet, flip-telefoner har noen grunnleggende fordeler på grunn av sin enkelhet i design. Hvis du ikke kan bestemme om du vil kjøpe en flip-telefon eller en berøringsskjerm telefonen, er det noen ting du bør vurdere før du gjør ditt valg.

Tastatur Beskyttelse

Hvis du er lei av stadig å "lomme ringer" tilfeldige kontakter fra adresseboken, kan du være interessert i å endre til retro flip telefonen. I motsetning til berøringsskjerm og skyvetelefoner, som alltid har tastatur eller kontroller utsatt og kan noen ganger sprette rundt i en lomme eller veske på akkurat rett vinkel for å innstille venn du egentlig ikke snakke med, flip-telefoner fysisk kaste for å beskytte tastaturet fra en hvilken som helst uønsket bruk.

Skjermbeskyttelse

Hvis du har en ny touchscreen telefon, kan du være litt paranoid at skjermen blir ødelagt hvis du skulle miste den, eller at det vil klø hvis det kolliderer med noe i vesken eller lommen. Den flip telefonen folder for å dekke skjermen når den ikke er i bruk, noe som gir skjermen og tastatur en holdbar skall som er mindre sannsynlig å bli punktert eller ødelagt hvis droppet.

Pris

Fordi flip telefonen er en stil fra fortiden, kan du vanligvis finne dem for minst 100 dollar mindre (på tidspunktet for offentliggjøring) enn den nye generasjonen av glidende eller touchscreen telefoner. De fleste mobiltelefon selskaper tilbyr flip-telefoner for gratis eller lite kostnader med kjøp av en plan. Hvis du leter etter en måte å spare penger, er flip telefonen valget for deg.

Slitasje

Den eneste potensielt svak del av flip telefonen er hengslet, som lider slitasje med tung bruk. I motsetning til touchscreen telefoner, som ikke har noen fysiske bevegelige deler, kan flip telefonen hengslene løsne eller sprekke over tid. Hvis telefonen er åpnet raskere eller kraftigere, kan hengslene bryte, slik at du med ork å erstatte telefonen.

Et gufs fra fortiden

Fordi flip-telefoner er ute av stil på publiseringstidspunktet, er det vanskelig å finne en flip-telefon med alle klokkene og plystre av nye telefoner med berøringsskjerm. Selv om mange flip-telefoner er utformet for å surfe på internett, skjermene er ofte for små til å tydelig lese. Tastaturet kan også være vanskelig å bruke som et navigeringsverktøy. Hvis du er ute etter en telefon som kan surfe på internett med letthet, kan en større berøringsskjerm telefonen eller telefon med fullt tastatur være et bedre valg.