Alabama trafikkregler på Window Tinting

Alabama trafikkregler på Window Tinting


Alabama vedtatt en Tint lov i 1996 som tilsier det tillatte mørke fargetone på bilens vinduer og frontruten. Synlig lys Transmisjon prosent tiltak denne mørke fargetone. Hvis en politimann mistenkt du har brutt en trafikkregulering ved å ha altfor mørkt vindu missfarging, må han måle Blanding med et instrument som måler lys overføring før han kan belaste deg for et brudd.

Frontrute

Ifølge Alabama Kode Tittel 32, er borgere ikke lov til å drive en bil som har noe materiale eller glass på frontruten som reduserer lys gjennom frontruten. Du har lov til å ha en lys missfarging på toppen 6 inches av frontruten for å beskytte øynene mot sola skinn, men det kan ikke strekke seg lenger enn 6 inches.

Side og bak Windows

Alabama Kode Tittel 32 sier at du ikke har lov til å bruke en missfarging til eventuelle bakruter som reduserer lyset som kommer inn gjennom de bakre frontruten eller sidevinduene til mindre enn 32 prosent. Med andre ord må de bakre og sidevinduer tillate mer enn 32 prosent av lys inn i bilen. Missfarging på siden eller bak vinduer som øker lysrefleksjon til mer enn 20 prosent er også ulovlig.

medisinsk Unntak

Hvis du har en medisinsk tilstand som krever at du forblir skjermet fra solen, kan du søke om dispensasjon fra Alabama State Legislature som gjør at bilen du vanligvis ri i å ha en mørkere fargetoner. Spør legen din, som må ha en lisens til å praktisere medisin i Alabama, å skrive et notat som forklarer tilstanden din, og sende dette notatet med søknaden.