2009 Hyundai Tucson Colors

Hyundai Tucson for 2009 har et nydesignet frontgrill, og en nydesignet bakluke. Den har også nye lettmetallfelger. The 2009 Tucson har en Kelley Blue Book verdi av $ 19 250 og kommer i syv forskjellige eksteriørfarger og to innvendige fargevalg.

interiør Colors

Normalt bilprodusenten vil ha en god idé om hvor mange biler å produsere med en bestemt nyanse. Utvendig farge vil ofte avgjøre hva interiørfargen. Kull, som Hyundai kaller Mørk Titanium Gray, er den mest populære utvendig farge for '09. Den Tucson Interiøret er tilgjengelig i to farger, beige og grått. Setene er skinn med den ekstra komforten av å bli varmet opp.

utvendig Colors

Den '09 Hyundai Tucson kommer i syv utvendige farger. Mesa Red, Desert Sage, som skjer for å være en lysere nyanse av grått, og Mørk Titanium Gray. Denne fargen kan også beskrives som trekull. Et annet utvendig farge valget er Nautical Blå, som er en mørkere nyanse av havet blått. Tucson utvendig kommer også i Platinum, Obsidian Black and Alpine Frost, som er en blanding mellom Nautical Blue and Platinum.

Garanti

Hver 2009 Hyundai Tucson kommer med en syv-års ubegrenset mile rust garanti. Den grunnleggende nybilgaranti er fem år og 60.000 miles. En garanti på 10 år, 100.000 miles leveres som standard for bilens drivverk. Veihjelp er også tilgjengelig med Tucson i fem år med ubegrenset miles.