Hvordan Flash en satellittmottaker

Satellitt-TV-leverandører gir deg satellittmottakere til å tune inn signaler fra en bane satellitten og konvertere dem til programmering som du kan se på TV. Mottakere, men avanserte, er ikke immune mot periodiske tekniske feil. En grunnleggende reset eller "flash" prosedyre er en viktig feilsøking ferdighet for å ta opp mange av disse feil. Faktisk, blinkende mottakeren er det første skrittet noen tekniske støtte representanter vil at dere skal gjøre uansett problem. Du kan gjøre en flash hjemme uten å konsultere noen hjelp utenfra.

Bruksanvisning

1 Finn strømkabelen på baksiden av din satellittmottaker. Noen mottakere 'strømkabler er avtakbar fra baksiden så vel som fra stikkontakten. Hvis du har en slik mottaker, koble strømkabelen fra baksiden av mottakeren. Hvis mottakerens strømkabel ikke løsne fra baksiden av mottakeren, derimot, må du spore strømkabelen inn i stikkontakten eller et overspenningsvern der det er plugget.

2 Trekk ut strømkabelen fra strømkilden hvis du ikke kan koble kabelen fra baksiden av mottakeren. Se på forsiden av mottakeren for å se om de LED-lampene lyser. Hvis lysene er slukket, har du riktig koblet strømmen.

3 Koble strømledningen til igjen og la mottakeren tid å fullføre sin fulle boot syklus. Hvis mottakeren ikke svare på først, skyv i strømkabelen i begge ender, og prøve å koble enheten på igjen. Når mottakeren fullfører sin oppstartprosessen, har det blitt flashet og er klar til å brukes på nytt.